Menu

Nye lejligheder med sydvendt altan eller terrasse

Lyse og lækre lejligheder centralt i Roskilde

Home RO’s Torv har nu fornøjelsen af at præsentere projektsalget af otte nyopførte kvalitetslejligheder nær centrum af Roskilde.   Her venter skønne boliger i hhv. stueplan og førstesalsniveau med maksimal udnyttelse af pladsen og gennemtænkte løsninger både indvendigt og udvendigt. Alle lejligheder er beriget med en stor altan eller terrasse mod syd, hvor I kan nyde jeres egen solrige udendørsoase bynært - og der er naturligvis stikkontakter på alle altaner og terrasser, så I nemt og bekvemt får lyskæderne op til jul.   
Der er gulvvarme i lejlighederne, hvilket betyder særdeles indretningsvenlige boliger, hvor der ikke skal tages højde for placeringen af radiatorer. Gulvvarmen reguleres ved hjælp af et trådløst styringssystem, der sikrer jer en behagelig og jævn fordeling af varmen i alle rum. Samtidig kan I glæde jer over at flytte ind i en ejendom med god energimærkning, hvilket betyder en fast, lav varmeregning.
Alle lejlighederne har følgende planløsning: Entré, gæstetoilet, et stort badeværelse med væghængt toilet, bruseniche og flotte klinker. Dernæst to værelser i god, regulær størrelse og et fantastisk køkken/alrum med elegante moduler fra Svane Køkkenet i åben forbindelse med opholdsstuen. I stuen er der store vinduespartier og direkte udgang til altanen eller terrassen. For jer der ønsker et tredje soveværelse, vil det nemt kunne etableres ved at inddrage noget af stuen.
Lejlighederne er forsynet med hårde hvidevarer, der er kvalitetsprodukter fra Siemens. Det er samtidig værd at bemærke, at der er mulighed for tilvalg af inventar og hårde hvidevarer.  Alle lejligheder har eget udhus med god plads til ekstra opbevaring, og ved gavlen er der separat cykelparkering. Bilerne kan parkeres på privat p-plads for enden af bygningen.   I kan se frem til en dejligt central adresse i Roskilde, hvorfra hverdagen glider nemt, og fritiden kan udfyldes med et hav af fornøjelser.
 
Der er gåafstand til RO’s Torv, grønne områder og gågaden, hvor du finder alverdens butikker, restauranter og specialforretninger. Bybussen stopper få meter fra hoveddøren og Roskilde Station når I efter en kort cykeltur. For jer med børn er det samtidig en fordel med bekvem afstand til skoler og velfungerende daginstitutioner.
 
Derudover er der et rigt udvalg af fritidsaktiviteter med fitnesscenter, fodboldklub og svømmehal som en del af nærmiljøet.

Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 3.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 3.528 kr.
 • Udbetaling 200.000 kr.
 • Brutto/Netto ?
  ekskl. ejerudgift
  15.594 / 13.558 kr.
 • Låneberegner
 • Prisudvikling 0%

Fakta

 • Boligareal 126 m2
 • Grundareal 0 m2
 • Antal rum 4
 • Byggeår 2019
 • Altan Ja
 • Antal plan 1
 • Sagsnr. 1730000043
 • Flere fakta om boligen
Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Guldblommevej 2, st.. th.
4000 Roskilde
Kontantpris 3.995.000

Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Guldblommevej 2, st.. th.
4000 Roskilde

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen.

Sagsnr.: 1730000043
Guldblommevej 2, st.. th.
4000 Roskilde

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Tilbehør <font style=&quot;background-color: rgb(210, 255, 210);&quot;><b>Hvidevarer levers som Simens-produkter:</b><br>Kogeplade: Type: EU611BEB2E&nbsp;<br>Emhætte: Type: Silverline 1151&nbsp;<br>Ovn: Type: HB517GCWOS&nbsp;<br>Opvaskemaskine: Type: SN636X03AE - Integreret med køkken&nbsp;<br>Køl/frys: Type: KI38VV20 - Integreret med køkken&nbsp;<br>Vaskemaskine: Type: WM14B262DN - i hvid&nbsp;<br>Kondens-tørretumbler: Type: WT44E1L7DN - i hvid</font><br>
 • Ejendomsværdi i kr. 3.995.000
 • Heraf grundværdi i kr. 588.380
 • Vurderingsår 2017

/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo