Badevej 20C, 3., Søndervig, 6950 Ringkøbing

76 m2 fritidshus

Kontant 2.145.000 kr.

Ferielejlighed med ekstra stor terrasse og god, åben plads foran, så det giver ekstra vidder


- en del af Klitgårdene i hjertet af Søndervig, hvor du er tæt på ALT

I gåafstand til "Lalandia Søndervig", ligger denne fantastiske fritidsbolig som en del af "Klitgårdene" og "Hotel Klitten" - ejerforeningen "Klitten Søndervig", som består af i alt  12 klitgårde (48 ferieboliger) og et hovedhus (16 ferieboliger), som er under genopførelse grundet brand.

Ferieboligen er sammenbygget med 3 andre, bygget i den gamle, autentiske “badeby”-stil og har en særdeles god, central beliggenhed i hjertet af Søndervig, helt tæt på alt det, der gør en vestkystferie perfekt; gode spisesteder, indkøbsmuligheder, aktiviteter for store og små – og en kort gåtur fra én af Danmarks flotteste badestrande.

Ferieboligen er i 2 plan og fremstår flot og velholdt. Autentisk køkken, som er afskærmet ift. spise- og opholdsstuen, men der er mulighed for at åbne op, hvis man mere er til det. Stuen har et moderne look med gode møbler og højt til loftet. Brændeovnen midt i rummet og vinduernes flotte lysindfald er med til at give en dejlig atmosfære i rummet. Perfekt til hyggelige middage med god mad og vin eller afslapning og hygge i sofaen.
Fra stuen er der trappe op til 1. sal med god udsigt over alrummet.

I stueetagen finder du desuden et stort, skønt badeværelse med spa og sauna – lige til ren forkælelse og afslapning efter en god gåtur igennem Søndervig eller en tur ved Vesterhavet. I badeværelset er der endvidere vaskemaskine og tørretumbler. Herudover har huset et fint toilet.

Soveafdelingen finder du på 1. sal - fordelt på 2 gode værelser. Værelserne er lyse og venlige og begge med gode dobbeltsenge.

Til fritidsboligen hører stor, lukket og hyggelig nordvest-vendt terrasse, som er ekstra stor og med gode vidder foran, så der er god mulighed for at få nogle hyggelige stunder i solens stråler.

På reposen er der etableret et lille arbejds-/legebord.

Fritidsboligen sælges tilmeldt udlejning.

Bestil en fremvisning på tlf. nr.: 9732 0899.
3Antal rum
2002Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.594 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,340 / 9.860 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jan-Ole Kristensen
home Ringkøbing-Skjern

Ejendomsmægler & Valuar

jokri@home.dk

97320899

97320899