Gyvelvej 1, Assentoft, 8960 Randers SØ

187 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

ASSENTOFT - 338 ETAGEMETER - SKØNNE GÅRDHAVER - INGEN GRÆSPLÆNE AT PASSE!


SMUK UDSIGT - BADEVÆRELSE FRA 2022 - GILDESAL / HOBBYRUM

Her finder du en super fin og højtbeliggende ejendom i gå afstand til smuk natur, skole, idrætshaller, indkøb og busforbindelser til Randers og Djursland. Assentoft byder på alt! Rema1000, Netto, SuperBrugs, frisør, pengeinstitut, tandlæge, 2 pizzeriaer, en aktiv idræts- og gymnastikforening, daginstitutioner, skole til og med 9. klassetrin samt slagter.

Området er naturskønt. Der er blandt andet et stort grønt fællesareal for enden af vejen. Ejendommen er beliggende på lukket vænge, i veletableret villa kvarter. Her er roligt og fredeligt. Grunden er anlagt med bred indkørsel. Dobbelt garage. Skøn gårdhave samt højtbeliggende overdækket terrasse. Du skal ikke bekymre dig om græsslåning. Du og familien kan i stedet nyde de dejlige udenomsarealer og den skønne beliggenhed, med masser af smuk og skøn, grøn natur lige uden for døren. Disse kan nydes af alle aldre i familien. For børnene er fællesarealerne lige nede ad vejen -  et sandt eldorado...

Ejendommen er i en super fin stand. Sælger har moderniseret badeværelset og gæstetoilet i 2022. Herudover har sælger udskiftet 3 vinduer, inddækninger samt lavet udvendige tagrender.

INDEHOLDER STUEPLAN: Entre. Skønt alrum med masser af plads til hygge og leg. Fra alrummet er der adgang til gæstetoilet, 3 soverum, køkken, stue samt underetage. Her er en super god planløsning, hvor alle har mulighed for at "komme hinanden ved".

Så stueplan tilbyder: 2 værelser med nye laminat gulve. Soveværelse med moderniseret badeværelse en-suite. Moderniseret gæstetoilet. Fantastisk alrum, som kan indrettes som stue, legerum, hobbyrum. Fra alrummet er der udgang til gårdhave. Rummeligt køkken med den smukkeste udsigt og mulighed for spiseplads. Stor stue med udgang til overdækket terrasse.

UNDERETAGE: Vaskerum. Badeværelse. Sauna. Toilet. 4 Disponible rum. Gildesal samt kontor / værelse - godkendt til beboelse.

Her finder du en fantastisk bolig med utrolig mange muligheder, den smukkeste udsigt og gåafstand til alt!

Jeg glæder mig til at fremvise ejendommen til dig. 
Med venlig hilsen Trine Sander
6Antal rum
1972Byggeår
3Antal toiletter
870 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.265 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,753 / 10.128 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Trine Sander
home Assentoft

Cand.jur., ejendomsmægler, MDE

trisa@home.dk

86492020

86492020