Fjordvej 2, Uggelhuse, 8960 Randers SØ

235 m2 villa

Kontant 1.295.000 kr.

UGGELHUSE - 4 KM FRA ASSENTOFT OG FÅ 100 METER FRA FJORDEN - FANTASTISK UDSIGT/NATUR


MULIGHED FOR BELÅNING AF EJENDOMMEN VIA SÆLGERPANTEBREV

Uggelhuse er beliggende langs fjorden, og er en hyggelig og rolig landsby med et fantastisk miljø og sammenhold. Det maritime miljø, som du finder ved de forskellige marinaer, er helt unikt - her er et skønt liv og en hygge, som man bare får lyst til at være en del af. Og så gør det jo heller ikke noget, at  byens skov - med skønne og smukke stier - ligger næsten midt i byen.

Byens sociale "kræfter" har formået, både via den skønne natur men også via forsamlingshuset samt fællespladsen, hvor der bl.a. er stor gril og bålplads med nyere Shelters, at skabe et fællesskab i byen. 

I Assentoft, som kun ligger ca. 4 km fra byen, er der både skole, børnehaver og vuggestuer samt stort sportsanlæg med hal. Det er også her, der er gode indkøbsforhold samt læge og tandlæge. Og skal du f.eks. til Århus, så når du nemt E45 via omfartsvejen..

Så her får du muligheden for, at købe en ejendom med godt 1 ha jord til heste eller anden form for dyrehold midt inde i en landsby og med gode muligheder for at udøve din hobby.

Dine heste og dig selv kan gå og nyde udsigten til skøn natur og Randers fjord.

Selve ejendommen er løbende moderniseret og har både registrering som bolig og erhverv - rigtig gode kontorforhold og gode p-forhold.

Her er bl.a. 3 toiletter, synlige hanebånd, klinkegulve - nogle med gulvvarme, varmepumpe fra 2018, flere af vinduerne er skiftet, hvor sælger har holdt dem i den oprindelige stil.

Endvidere er her også stor vinkelstue med trægulv, spisekøkken, 7 soverum/kontor.

Smuk og rummelig gårdsplads med ral og god plads til flere biler. I forlængelse af boligen er der en dobbelt garage, hvorfra der er adgang til loftkonstruktionen - kan udnyttes, men det vil kræve en stor indsats.

7Antal rum
1987Ombygget
3Antal toiletter
12840 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.674 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,545 / 5.989 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peder Jakobsen
home Assentoft

Indehaver, ejendomsmægler & valuar, MDE

pederj@home.dk

86492020

86492020