Kongelundsvej 3, 4581 Rørvig

134 m2 fritidshus

Kontant 4.697.000 kr.

Luksuriøst og rummeligt fritidshus


Nær by, skov og lækker badestrand

Indenfor korte gå- og cykelafstande af alt, hvad dette skønne område har at tilbyde, inklusiv en af landets absolut bedste badestrande, åbner dette eksklusive fritidshus nu dørene op for at byde nye beboere velkommen til en fuldkommen indflytningsklar oase i fantastiske omgivelser.
Fritidshuset på Kongelundsvej 3 inviterer jer indenfor til et super lækkert indrettet fritidshus med overalt eksklusive detaljer og materialevalg. Her får I en fuldkommen indflytningsklar fritidsbolig, hvor I bare kan pakke ud, komme på plads og gå sommeren i møde i en velholdt oase, hvor det eneste I skal koncentrere jer om, er at nyde fritiden til fulde – og det bliver ikke svært her.
Pladsen i huset er fordelt på en super planløsning med tre hyggelige og indretningsvenlige værelser, hvoraf det ene er et master bedroom med direkte adgang til det ene af husets i alt to badeværelser. Her er der luksuriøst indrettet med spabad, separat brus og videre adgang til en skøn sauna. Her har I virkelig mulighed for at dvæle i den ultimative selvforkælelse. Huset byder desuden på et fantastisk lækkert køkken-alrum med masser af smukke lysindfald, en stor og lækker stue med udgang til haven samt et praktisk bryggers med gode vaskefaciliteter.
Udemiljøerne er her tænkt ind i livet, og i sommerhalvåret forlænger de boligens arealer med skønne terrasser, både overdækkede og under åben himmel. Under det store overdækkede parti på terrasserne deler et åbent ildsted skorsten med brændeovnen i stuen og skaber et helt særligt stemningsfuldt udemiljø, hvor I kan riste skumfiduser, mens sommerregnen stille trommer på tagene. Haven er stor, nem og velholdt. Her får I en stor, velholdt plæne, omkranset af levende hegn i form af buske og træer.
Beliggenheden er helt i top, når det kommer til de ting, vi allermest ønsker os af et nærområde til vores fritidsoase. Indenfor en afstand af 1-2 kilometer finder I således både en fantastisk lækker og børnevenlig sandbadestrand med klitter, hyggelige kroer, minigolfbaner, dagligvarebutikker, lækre streetfood boder og Rørvig Havn med hyggelig atmosfære, skønne spisesteder, ishus og livlig krabbefangst.
Et fantastisk lækkert fritidshus på en skøn beliggenhed. Vi glæder os til at invitere jer indenfor.

4Antal rum
2007Byggeår
1400 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.697.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.670 kr.

Udbetaling

235.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,601 / 21.696 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander le Dous
home Rørvig

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

aldo@home.dk

59 91 95 30

59 91 95 30