Grævlingehaven 21, Ellinge Kohave, 4573 Højby

50 m2 fritidshus

Kontant 749.000 kr.

Hyggeligt Västkust-stugan fritidshus, på solrig grund i børnevenlige omgivelser


Ellinge Kohave, Højby

I ganske kort gåafstand til smukke Ellinge Skov, hvor igennem I kan gå eller cykle til vandet og fantastiske Gudmindrup Strand, ligger det hyggelige fritidshus på Grævlingehaven 21 i et sandt smørhul af skønne omgivelser.
Pladsen i denne hyggelige fritidsbolig er fordelt over hovedhus og anneks og her er spækket med hyggelige indretningsløsninger i både hus og have.
Pladsen i hovedhuset fordeler sig over et stort værelse, der nemt kan opdeles i to, hvis behovet måtte være for dette, et velindrettet og velholdt badeværelse, indrettet i et rustikt og hyggeligt udtryk, en fin entré med plads til sko og overtøj og et dejligt køkken-alrum med hyggelig spisekrog, rummelig stue, brændeovn, velholdt køkken og adgang til den syd-vestvendte del af haven og et dejligt terrassemiljø.
I det gæsteindrettede udhus er der to rum og et mindre opbevaringsrum. 
Overalt er der indrettet med charmerende og hyggelige løsninger, der skaber en særligt stemningsfuld atmosfære både ude og inde. I haven er der eksempelvis opført en skøn pavillon med smukke bjælker, der udgør et dejligt rum, som forlænger muligheden for ophold ude markant.
Grunden byder på en stor plæne med mere end nok plads til både leg og boldspil, og i det hele taget til alle slags udendørs udfoldelser.
Ud for stuen er der etableret en hyggelig og afskærmet terrasse, hvor aftensolen kan nydes helt til den går ned over de mange smukke træer, der omkranser grunden.
Ophold i haven suppleres nemt af fantastiske naturoplevelser i nærområdet. Her er I i ganske kort gåafstand fra skovbrynet ved Ellinge Skoven, der byder på utallige timers fredfyldte spadsereture, eventyr for børnene og desuden videre adgang til den smukke kysstrækning ved Sejerøbugten og som mod nord fører til fantastiske Gudmindrup Strand.
Ejendommen er spildevandskloakeret og alle udgifter i forbindelse hermed er afholdt af sælger.

Kontakt home Vig-Lyngen for en fremvisning allerede i dag på tlf. 59318620.

2Antal rum
1972Byggeår
1201 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

749.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.284 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,509 / 3.541 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tommy Rasmussen
home Lyngen

Butikschef, Salg & vurdering

tommyr@home.dk

59 31 86 20

59 31 86 20