Ny pris

Gammelgårdsvej 21, 4540 Fårevejle

90 m2 villa

Kontant 795.000 kr.

Charmerende villa med gode muligheder i naturskønne omgivelser


Fårevejle Stationsby

Fredfyldt beliggende i Fårevejle Stationsby, tæt på både smuk natur og alt hvad I skal bruge i hverdagen, slår Gammelgårdsvej 21 dørene op til en hyggelig bolig med mange gode muligheder.

Fårevejle Stationsby er omringet af smuk natur. Odsherreds kuperede landskab strækker sig mod vest til kysten, hvor alle vandets mange tilbud og skønne sandstrande udfolder sig. Mod vest med nem tilkørsel til motorvejen og blot 25 minutter til Holbæks absolutte centrum. Mod nord, hvor der er mere kyststrækning, smukke skove og et væld af spændende udflugtsmål er at finde. Sydligt i byen, få minutters gang fra store, åbne naturområder, på en skøn og solrig grund, udbydes nu denne hyggelige og velindrettede villa, hvor I får masser af muligheder for at sætte jeres eget præg, bygge til eller måske bygge nyt på en skøn beliggenhed.
Pladsen i huset fordeler sig over et plan med en god planløsning. og til huset hører en stor garage ned tilstødende udhus og værksted. Her får I et enkelt værelse, et hyggeligt køkken, bryggers, badeværelse og to stuer i åben forbindelse med hinanden.
Foran huset er der etableret en rummelig indkørsel. I baghaven byder en god plæne velkommen til leg og sjov. Her får I en fantastisk ro, masser af åben himmel og gode muligheder for at sætte jeres helt eget præg på jeres kommende hjem, tæt på både smuk natur og skole, station, dagligvarebutikker og pasningsmuligheder.

3Antal rum
1963Byggeår
1003 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.307 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,706 / 3.712 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mike Kargaard Jørgensen
home Asnæs

Butikschef, Ejendomsmægler MDE

mjor@home.dk

59 65 01 65

59 65 01 65