Karsebakken 10, Klint, 4500 Nykøbing Sj

90 m2 fritidshus

Kontant 2.495.000 kr.

Lækkert nyere bjælkehus med gulvarme, spa og udsigt over åbne marker


Nyd sommeren på den store træterrasse

Med fritidshuset på Karsebakken 10 får I en helt fantastisk beliggenhed, hvor I mod vest får fri udsigt over åbne marker og mod øst, med få minutters gang til kysten, der fører videre til både fantastiske bademuligheder og nogle af landets smukkeste udsigtsposter.
Vi glæder os utroligt meget til at slå dørene op til dette skønne, stemningsfyldte og velholdte fritidshus og invitere jer indenfor til blandet andet spabad, dampkabine og sovepladser til hele familien. I 2015 stod den lækre bjælkehytte færdigbygget, opført med tanke for de smukke omgivelser og med fokus på at skabe en oase til fritiden med plads til både det dejlige samvær, selvforkælelse og fordybelse.
Kvadratmeterne indenfor er yderst veldisponerede og fordeler sig over tre gedigne værelser, alle med plads til dobbeltseng. Således får I her minimum seks sovepladser i huset, uden ekstra opredning. Her er et særligt rummeligt badeværelse, som er eksklusivt indrettet med både spa og separat damp-/brusekabine samt vaskemaskine og god plads til selvforkælelse. 
Fællesrummene udgøres af to stuer en suite, der ligger i åben forbindelse med husets velindrettede og moderne køkken. Herudover hyggelig hems.
Den klassiske bjælkehytte er yderst stemningsfuld og charmerende og udtrykket går flot og naturligt i spænd med de moderne, bekvemme faciliteter om gulvvarme.
Huset er velegnet til ophold gennem hele året, og tiden tilbragt i de skønne indendørsarealer suppleres i de varme måneder af en kæmpe udsigtsterrasse, der smyger sig hele vejen langs husets vestvendte gavl og den sydvendte facade. Her får I plads til at indrette jer med både loungemøbler, spisebord, grill og hyggekroge, mens den fantastiske udsigt over åben himmel og langstrakte marker får roen til at sænke sig.
Klint er kendt for sine smukke kyststrækninger med stenstrande og lækkert badevand, for Sonnerup Skov og Skovlyngen og ikke mindst for Klintebjerg, der tårner sig majestætisk 35 meter over havoverfladen. Fra Klintebjerg har man en helt unik udsigt over vand og himmel. Her kan I få en bid mad på Det Vilde Køkken, hvor mange af råvarerne er sanket i området, eller fortsætte gennem Sonnerup Skov, eller langs kysten og hjem til hygge i have og hus.

** Ejendommen er ikke udlejet, men har et udlejningspotentiale på kr. 113.400 i 2023! **
4Antal rum
2015Byggeår
1200 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.732 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,802 / 11.633 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Nielsen
home Nykøbing Sjælland

Indehaver, ejendomsmægler MDE

jnie@home.dk

59 93 10 00

59 93 10 00