Købsaftale underskrevet

Hadrupvej 18, 8350 Hundslund

115 m2 villa

Kontant 1.298.000 kr.

Svensk-inspireret rødt træhus med en fantastisk have


HUNDSLUND

Velkommen til dette fantastisk hyggelige træhus, der med sin røde farve bringer associationer til det svenske. 
Boligen er beliggende i landlige omgivelser, med udsigt til marker, stier til dejlige gåture og kort afstand til Sondrup Bakker.  

Haven er tegnet af en havearkitekt, som gør den fuldstændig fantastisk med de smukke bede og træer, som gør at stemningen bliver helt idyllisk og rolig at færdes i. Her kan du nyde solens stråler på den sydvestvendte terrasse, mens du beundre alle de smukke planter, der springer ud og nyder de mange frugter og bær som du kan plukke i haven.

Boligen er indrettet med et stort vingfang, som du træder ind i som det første. Her er der god plads til både sko, overtøj og en hyggekrog, hvor man fra vinduespartierne hele vejen rundt, kan nyde udsigten til naturen.   

I entréen, har du den flotte kvartsvingstrappen, som fører dig op til 1. sal, som er et stort, åbent og lyst rum med loft til kip, synlige bjælker og varmepumpe. 

Taget og 1. sal blev lavet helt nyt i 2014. 

Nedenunder har du vaskefaciliteter i rummet under trappen, flot HTH køkken og badeværelse fra 2020, rummeligt soveværelse med udgang til haven, to gode stuer en suite, hvor du i den ene har masseovnen der bidrager til den hyggelige stemning, samtidig med at det er underetagens varmekilde.

Til ejendommen er der også en garage med tilhørende skur, hvoraf et af rummene er isoleret.  

Hundslund har både skole til 6. klasse, SFO, dagpleje og børnehave. Derudover byder byen på en masse fritidsaktiviteter for både store og små. Endvidere har Hundslund en særdeles velfungerende købsmand, som administreres af byens borgere.
Derudover kan du nå både Odder by på omkring 10 minutter og Horsens på omkring 15 minutter. 

Kunne dette være dit kommende hjem? - Så ring til home Odder på tlf. 86 54 33 22.
5Antal rum
1985Ombygget
1325 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22