Præsteager 221, Saksild Str, 8300 Odder

56 m2 fritidshus

Kontant 2.098.000 kr.

Dejligt sommerhus med anneks og stor have


SAKSILD STRAND - ODDER

Leder I efter et charmerende sommerhus i naturskønne omgivelser tæt på vandet? Så er dette skønne træsommerhus på Præsteager 221, måske noget for jer.

Sommerhuset er på 56 kvm og derudover er der et anneks på 6 kvm, som giver en ekstra hyggefaktor til boligen. Der er også et praktisk skur til opbevaring af haveredskaber og andre ting.

Indenfor byder sommerhuset på en lys og åben stue og spisestue, med store vinduespartier der lader masser af naturligt lys strømme ind. Fra stuen er der direkte adgang til den sydvendte terrasse, hvor I kan nyde udsigten over den omkringliggende natur og høre havets bølger i det fjerne.

Sommerhuset har to værelser, hvor der er plads til senge. Der er også et badeværelse med bruseniche og toilet.

Sommerhuset er omgivet af en dejlig have, hvor der er masser af plads til at slappe af og nyde de naturskønne omgivelser. Området omkring Præsteager byder på utallige muligheder for aktiviteter, som f.eks. cykling, vandreture i naturen eller en tur på stranden. Der er også flere spisesteder i nærheden, hvor I kan nyde lækre retter og specialiteter.

Området omkring Sakild Strand er kendt for sin smukke natur og brede, hvide sandstrand, der strækker sig over flere kilometer langs kysten. Stranden er et populært sted blandt både lokale og turister, der søger sol, vand og strandaktiviteter som svømning, solbadning og strandvolley.

Dette sommerhus vil være ideelt for jer, der ønsker at undslippe den travle hverdag og nyde en afslappende ferie i smukke og naturskønne omgivelser.

Ring til home Odder på tlf. 86 54 33 22.

4Antal rum
1975Ombygget
1237 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.098.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.433 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,471 / 9.921 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22