Pileurten 22, Otterup, 5450 Otterup

173 m2 villa

Kontant 2.395.000 kr.

Utrolig flot og charmerende villa beliggende centralt i Otterup By


Villaen er ideel for den pladskrævende familie eller par, som ønsker bo i et roligt- og børnevenligt område

home Nordfyn udbyder stolt denne fantastisk charmerende og funktionelle villa, som er beliggende i et godt kvarter i Otterup.
Villaen er opført i 2007 i de bedste materialer og så rummer huset bl.a. 2 badeværelser samt et fantastisk køkken/alrum med plads til hele familien. Villaen er beliggende centralt i det hyggelige Otterup, der har alle bekvemmeligheder som hverdagen skal indeholde, herunder gode handle muligheder, børnehave og skole. Kun 15 minutters kørsel fra Odense midtby og 10 min. fra nogle af Fyns bedste badestrande og det smukke naturområde Enebærodde.
Selve villaen indeholder pænt bryggers med plads til vaskemaskine samt tørretumbler, pæn entre, lyst og pænt badeværelse med bruseniche, godt værelse fantastisk køkken/alrum med viktualierum /vin-skab, i åben forbindelse til stor og hyggelig opholdsstue med brændeovn og udgang til skøn vest vendt terrasse, godt værelse, pt fungerende som påklædningsværelse, samt stort soveværelse med eget rummeligt og pænt badeværelse med stort spabad og separat bruseniche.
Herudover findes der en god indkørsel med carport med tilhørende godt opvarmet værksted hvor der er plads til værktøj eller motionscyklen.
Foran huset er der gode parkeringsmuligheder ifa.parkeringsplads som er anlagt med skærver.
Den 1.106 m² store grund er primært anlagt med dejlig grøn græsplæne, en super skøn terrasse med god sol hele dagen samt enkelte blomsterbede. -En nem og overskuelig have.
Tag endelig fat i os, så vi kan fremvise denne lækre og familievenlige villa.

4Antal rum
2007Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.019 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,839 / 10.953 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Finco
home Nordfyn

Partner, Ejendomsmægler, MDE

anfin@home.dk

64824232

64824232