Krogsbøllevej 74, Gundstrup, 5450 Otterup

165 m2 villa

Kontant 750.000 kr.

Spændende ejendom i landlige omgivelser


Indeholder bl.a. et stort lækkert værksted, gildesal og masser af plads!

Hos home Nordfyn har vi denne hyggelige villa til salg. Villaen har en god beliggenhed nær Krogsbølle, som er en aktiv og hyggelig lille landsby, hvor fællesskab og sammenhold er nøgleordene. I Krogsbølle er der dagpleje, skole med 0. - 9. klasse og et velfungerende foreningsliv samt idrætsforening med sportshal. Der er 3 km til indkøbsmuligheder i Dagli-Brugsen i Bårdesø, og der er under 10 minutters kørsel til Otterup by, der har masser at byde på såsom dagligvare forretninger, specialforretninger, skoler, daginstitutioner, stort idrætscenter, bowlinghal, busforbindelse til Odense osv.

Selve boligen rummer 165m² fordelt på to plan. I stueetagen finder man: Entré med trappe til 1.salen, køkken med spiseplads, stor spisestue hvor der er videre adgang til opholdsstuen, toilet, badeværelse, et stort bryggers hvor der udgang til et værksted, samt til den store gildesal, hvor familiens fester og højtider kan fejres. 

På 1. salen finder man et gennemgangs værelse, to store soveværelser samt et mindre værelse. 

Fra boligen er der ydermere adgang til en mellem bygning. Her er der er et disponibelt rum samt et kontor med videre adgang til det 168m² store værksted. Her er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad alt den gode plads skal benyttes til. 

På ejendommen er der også en garage til familiens køretøj og to udhuse. Det ene bliver brugt som orangeri, hvor man bl.a. kan man nyde de sene sommeraftener i ro og mag. 

Den skønne have der indrammer hele herligheden, byder på både græsplæne, træer, buske og en masse skønne blomsterbede. Der er desuden udsigt til de omkring marker fra stort set alle steder på ejendommen. 

Villaen henvender sig til familien der ønsker massere af plads, både inde og ude.

Vi glæder os til at vise jer Krogsbøllevej 74!
5Antal rum
1988Ombygget
2Antal toiletter
2151 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.177 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,405 / 3.483 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Finco
home Nordfyn

Partner, Ejendomsmægler, MDE

anfin@home.dk

64824232

64824232