Strandbakken 25, Skåstrup Str, 5400 Bogense

77 m2 fritidshus

Kontant 1.745.000 kr.

Gennemført flot sommerhus opført i 2012


Beliggende i det skønne Skåstrup Strand Vest i rolige & dejlige omgivelser

Det er home Nordfyns udsøgte fornøjelse at udbyde dette skønne og charmerende sommerhus fra 2012 i Skåstrup Strand vest.

Denne fantastiske bolig består af 77 m² med 2 værelser, en stor alkove og et fint badeværelse, som skaber perfekte rammer. Sommerhuset står også utrolig flot, hvilket tilstandsrapporten også beretter om. 

Sommerhuset indeholder; Entre, lækkert badeværelse, et godt soveværelse med elevationsseng og et rummeligt værelse, hvor begge er med skabe og loft til kip. Samtidig er der en stor alkove, hvilket skaber gode muligheder for ekstra sovepladser. 

Huset hjerte er det store skønne rum, som både fungerer som køkken/alrum og opholdsstue. De store vinduespartier giver et lækkert lysindfald, hvor der også er sørget for solfilm på vinduerne, så man stadig har et dejligt lysindfald uden at blive generet af solen. Centralt i rummet er der placeret en brændeovn, hvilket fuldender sommerhusstemningen. Der er endvidere udgang til flere terrasser, så man kan fange solen flere steder - den ene er overdækket, så du kan sidde i læ for regn og vind.

Til huset hører der en indkørsel, flere gode terrasser , en dejlig stor grund primært bestående af græs og et rummeligt redskabsrum. 

Skåstrup Strand vest er med sine store grunde og brede adgangsveje et lyst og fredeligt område. Der er en veldrevet grundejerforening, som vedligeholder veje og de klippede græsstier i området, samt det store fælles grønne område ved stranden med fodboldbane, petanquebane og bålplads.

Mellem sommerhusene og grøntområdet ligger en fredet strandeng. Grundejerforeningen har også sin egen badebro. Fra Skåstrup Strand er der en cykelrute langs vandet til Bogense, en af Danmarks fineste købstæder. I Bogense finder du et stort udvalg af dagligvarer, specialbutikker og spisesteder. Om sommeren er byen fuld af liv med torvedage, bilfri centrum, jazz på molen og et skønt havnebad. Lidt udenfor Bogense ligger H. C. Andersen golf.

Dette sommerhus skal ses og vi glæder os til at vise jer det!
3Antal rum
2012Byggeår
1402 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.745.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.674 kr.

Udbetaling

90.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,362 / 8.163 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Emil Lassen
home Nordfyn

Salgschef, Ejendomsmægler, MDE

jalas@home.dk

64824232

64824232