Åbakkevej 42, Bro, 5464 Brenderup Fyn

144 m2 villa

Kontant 1.690.000 kr.

Lys og velindrettet etplansvilla med flot udsigt over åbne marker


Gå-afstand til stranden og kun et par kilometer til Brenderup

Med kort afstand til stranden og kun et par kilometer til Brenderup lige på grænsen mellem den hyggelige landsby Bro og de åbne marker i det flotte, vestfynske landskab, ligger denne indbydende etplansvilla og venter på at slå dørene op for jer. 
Her kan I således se frem til at komme til at bo i fredelige, landlige omgivelser, og som et ekstra plus er der en dejlig udsigt over markerne fra både huset og den store, velanlagte have.
Villaen er gennem de seneste 4-5 år løbende moderniseret såvel inde som ude, og fremstår i flot og moderne stand - lige klar til indflytning! - De 144 boligkvadratmeter er indrettet med fine rammer om såvel privatlivet som fælleskabet. I forbindelse med entréen er der adgang til en værelsesafdeling, som rummer tre gode værelser samt husets badeværelse. I denne del af boligen får I også en hyggelig stue, hvorfra der er adgang til husets fjerde værelse.
Boligen rummer også en stor opholdsafdeling med endnu en stue med brændeovn, og denne ligger med åben forbindelse til det flotte køkken. Fra stuen er der ligeledes adgang til en stor, skøn udestue (-ej registreret i BBR-ejermeddelelse), mens køkkenet på praktisk vis ligger i direkte forlængelse af et bryggers, som har egen indgang samt plads til vaskefaciliteter.
Foruden de velfordelte kvadratmeter inde i selve villaen, venter der jer også meget fine ekstrakvadratmeter under tag i ejendommens garagebygning. Her er der nemlig sørget for gode muligheder for såvel opbevaring som udfoldelsen af de pladskrævende hobbyprojekter.
Der gøres opmærksom på, at arealerne i udhus/garage ikke stemmer overens med de faktiske forhold ligesom udestuen ej heller er registreret. Evt. tilretning, godkendelse, lovliggørelse og registrering påhviler køber.

Ejendommens grund er på 1.394 m2, og i haven venter skønne terrassemiljøer samt en stor plæne med plads til leg og hyggelige stunder. Der er sørget for plads til parkering foran ejendommen, og når i starter bilen, kan I være i Middelfart inden for cirka tyve minutters kørsel, mens turen til centrum af Odense tager lidt over en halv time.
Der er kun cirka tre kilometer til skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder i Brenderup, og endnu nærmere venter de skønne badestrande ved Bro Strand samt Varbjergs hyggelige havnemiljø.
Kunne I tænke jer selv at opleve Åbakkevej 42? Så kontakt os allerede i dag, og lad os arrangere en fremvisning – vi glæder os til at byde jer velkommen.
6Antal rum
1973Byggeår
1394 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.690.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.547 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,792 / 7.774 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rikke S. Svensson
home Ejby-Aarup

Ejendomsmægler, MDE

risv@home.dk

64462010

64462010