Skovvej 3, Harndrup, 5463 Harndrup

182 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

Charmerende og rummelig villa - 182 m2 bolig, 4 soveværelser og 2 badeværelser


Bo centralt nær skole og indkøb i Harndrup


Harndrup ligger perfekt for pendleren, der kan søge mod Odense eller Trekantområdet, mens I lokalt får alt, hvad I har brug for. I bor mindre end 200 meter fra indkøbsmuligheder, og skolen ligger halvvejs mod Fjelsted. Glæd jer også til at indrette den nydelige bolig samt nyde sommerdagene i den lukkede, solrige og flisebelagte gård. Til biler og hobbyer er der en dobbeltgarage.
Fællesskabet i Harndrup er velfungerende, og det udspiller sig blandt andet i den lokale idrætsforening. På samme vis har byen mange tilbud til både jer med og uden børn, og det bliver dejligt at kunne gå eller cykle til det meste i hverdagen. I har også bussen 200 meter fra huset. Selvom I bor centralt er der masser af natur i nærheden, så oplevelser i det fri bliver en del af hverdagen her. Pendleren vil også elske den nemme rute til motorvejsnettet.
I 2014 er vinduer og døre ud mod vejen skiftet, og ellers er boligen i forskudte plan løbende vedligeholdt. I køkkenet er der spiseplads, og tilstødende har I en rummelig stue, hvor sofaen og langbordet kan opstilles. Bemærk også sprosseruderne, der bidrager til charmen. Fra det indretningsvenlige opholdsrum er der dør til haven. Stueplan har to badeværelser med gulvvarme og et værelse, og så er førstesalen i to separate sektioner med henholdsvis et værelse i den ene og to værelser i den anden. I får dermed spændende indretningsmuligheder, og eksempelvis vil teenageren sikkert elske sit eget afsnit.
Udendørs er det gårdhaven, der løber med opmærksomheden, for her får I en virkelig fin, lukket oase at samles i. Tilmed er den flisebelagt, så den er let at holde. Der er også et havestykke med græs og beplantning, så børnene kan spille bold. Samtidig er det skønt med den store garage.
5Antal rum
1980Ombygget
2Antal toiletter
690 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.430 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,528 / 2.797 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010