Nyhed

Juelsmindevej 8, Harndrup, 5463 Harndrup

148 m2 villa

Kontant 950.000 kr.

Gulstensvilla med plads til børnefamilien


Skøn, ugeneret have

Denne gulstensvilla er et match til børnefamilien, der gerne vil have en god, gedigen ramme om familielivet. Huset byder på fire gode værelser, to badeværelser samt en rummelig vinkelstue, og med til ejendommen hører også en stor, ugeneret have, hvor udelivet kan nydes i fulde drag.
Ejendommen ligger i hyggelige Harndrup, der er et aktivt lokalsamfund med skole, daginstitution, brugs og lægehus. Byen er omgivet af frodig skov og smuk natur, og der er kun godt ti minutters kørsel til Varbjerg Strand og Båring Vigs blå bølger. Det samme gælder for motorvejen, der hurtigt bringer dig omkring på Fyn og til Trekantsområdet.
Villaens 148 m2 fordeler sig på to etager, og dertil skal lægges en brugbar kælder på 84 m2 med et vaskerum og gode disponible rum – i alt 232 anvendelige etagemeter. Førstesalen rummer husets fire værelser, og her er ligeledes et badeværelse med bruseniche. I stueplanet findes yderligere et badeværelse med badekar, og foruden vindfanget og entréen består resten af etagen af et køkken og den store vinkelstue. Køkkenet er funktionelt indrettet og har plads til et lille spisebord til morgenkaffen. I stuen er der masser af plads til at lege med indretningen, og store vinduespartier giver et skønt lysindfald.
Fra stuen er der direkte adgang til en sydvestvendt terrasse, hvor sommerens solrige dage kan nydes. Haven er omkranset af en hæk og frodig beplantning, og her er uforstyrret og fredeligt. Familiens yngste har en stor græsplæne at lege på, og ejendommen fuldendes af en carport med et tilstødende redskabsrum.
Kontakt os for en fremvisning.
5Antal rum
1972Ombygget
2Antal toiletter
1054 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

950.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.507 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,547 / 4.402 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010