Altonavej 2, Fjelsted, 5463 Harndrup

120 m2 villa

Kontant 545.000 kr.

Villa på 120 m2 med udsigt til grønne marker - Nyt tagpap på halvdelen af huset i august 2023


Børnevenlig beliggenhed i Fjelsted med skole og daginstitution

I Fjelsteds grønne omgivelser udbydes nu denne dejlige ejendom til salg. Her er tale om en villa på 120 m2, der blandt andet indeholder tre værelser og en hyggelig stue med brændeovn. I vil nok vælge at opdatere boligen for en mere tidssvarende stil, men standen er god, så eventuelle moderniseringer kan klares løbende.
Huset er malet så sent som i 2019, så det fremstår med pæn, hvid facade, sort sokkel og sorte vinduesrammer. Villaen ligger forrest på grunden, hvor en bred indkørsel leder op til en carport og et udhus på 19 m2. Her er desuden anlagt en fliseterrasse foran huset, og matriklen inkluderer også et velplejet havemiljø med græsplæne, blomsterbuske og træer – heriblandt både æbletræer og blommetræer. Haven har endvidere en lille terrasse og et haveskur, og fra udemiljøet er der en skøn, fredfyldt udsigt over åbne marker.
Boligen byder på en klassisk indretning med soveafdeling i den ene ende og opholdsområde i den anden. Værelsessektionen inkluderer et soveværelse og yderligere to værelser, og alle rummene har indbyggede skabe. En fordelingsgang med ovenlysvinduer leder ligeledes til et opbevaringsrum og til et flisebadeværelse, som har badekar og hvide skabselementer. I husets køkken er der plads til en spisekrog, og fra køkkenet er der åben forbindelse ind til opholdsstuen. Denne får et dejlig lysindfald fra flere vestvendte vinduer, og brændeovnen sørger for ekstra varme på de kølige dage. Slutteligt har villaen også en entré og et vaskerum med egen indgang.
Beliggenheden er optimal for jer, der ønsker at bo i børnevenlige omgivelser med åbne vidder og kort afstand til natur. Fra adressen er der under ti minutter på cykel til de kønne arealer ved Fjelsted Skov, og I har gåafstand til byens store legeplads. Fjelsted har desuden både skole og daginstitution, og i det velbesøgte forsamlingshus arrangeres der mange aktiviteter for områdets børnefamilier. Daglige indkøb kan klares i nærliggende Harndrup og Ejby, og Middelfart nås på 20 minutters kørsel, mens fem minutter ekstra bringer jer til Odense.
Alt i alt får I her en dejlig bolig med egen have og fri udsigt over området – det hele i rolige og børnevenlige omgivelser med kort afstand til skov, skole og pasningsmuligheder. Lyder dette som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag – vi glæder os til at byde jer velkommen på Altonavej 2!
4Antal rum
1977Ombygget
693 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

545.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.222 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,223 / 2.555 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010