Ingen bopælspligt

Hemvej 28, Hem, 9550 Mariager

150 m2 villa

Kontant 595.000 kr.

NY PRIS!!! Dejlig bolig i smukke omgivelser


Integreret Garage, godt udhus, stort drivhus og stor sydvendt terrasse område bag boligen.

Hemvej 28 - 9550 Mariager
En dejlig bolig, med en god stor grund og gode ude arealer. Boligen giver køber mulighed for at flytte ind i og nyde huset fra dag 1, men her er også mulighed for at sætte sit eget præg på boligen via f.eks. køkken og bryggers indretning samt farver og anvendelse. Her er mange muligheder.

Indretning:
Boligen har 2 indgange entre og til det rummelige bryggers. Fra begge kommer du til boligens centrale fordeler gang. Herfra er der adgang til boligens 3 værelser, det flotte, funktionelle og klassiske badeværelse, spisekøkkenet og de 2 gode stuer. Fra den gode udsigtsstue er der også udgang til lækkert terrasseområde med adgang ned i haven, hvor man har mulighed for opsætning af badminton ”bane” og bade bassin.

Forbedringer:
Boligen har i nuværende ejers tid fået flere forbedringer inde og ude fx gavle, rem ender, gulve, nye vinduer og haven. Med bl.a. store flise-/terrassearealer, udhus med fx. plads til havemøblerne, stort drivhus samt en god garage.

Område:
Boligen er beliggende midt i landsbyen Hem, trukket tilbage fra vejen og samtidig højt placeret med vid og blivende udsigt med marker og skov i kuperet terræn. Hem er et velkørende lille landsbysamfund, med et aktivt forsamlingshus.

Afstande:
Fra byen har ca. 9 km til Mariager gennem bl.a. den flotte Hem Skov, hvor hunde og MTB kan luftes, i Mariager ligger foruden indkøb også skole og daginstitutioner mv. Og der er naturligvis busforbindelser. Desuden er der også kort vej til Bl.a. Hobro, Randers, Aalborg og E45 der alle kan nåes i bil på under 30 min.

5Antal rum
1970Ombygget
924 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.152 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,547 / 2.803 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Myrtue
home Hobro - Mariagerfjord

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

myrtue@home.dk

98511201

98511201