AMERIKANSK TRÆHUS I GENNEMFØRT KVALITET – MED SMUK SVØMMESØ I HAVEN

AMERIKANSK TRÆHUS I GENNEMFØRT KVALITET – MED SMUK SVØMMESØ I HAVEN

En af Virums mest ikoniske ejendomme - Woodstock - Årets hus 2015

Unikt beliggende på Brovænget 21 - en lukket vej der grænser op til Kollelev Moses smukke natur, finder man dette smukke amerikanske træhus fra Amerlog, der har specialiseret sig i denne byggeteknik og stil.  
I disse dejlige omgivelser bydes I velkommen i Woodstock, som villaen fra 2009 meget passende er døbt. Sælger har opkaldt huset dels efter dets stilfulde og rustikke udtryk, men naturligvis også efter den berømte musikfestival fra sommeren 1969. Ja, generelt er musikken en gennemgående fortælling for dette hjem, der kunne fejre housewarming på 40-års jubilæumsdagen for festivalen, og som har en charmerende detalje i form af den forgyldte guitar på gavlen!
Der er tale om et helt særegent hjem med masser af attraktive kvaliteter på CV'et, som får villaen til at skille sig ud fra mængden.

Den præsentable ejendom står udført i gedigne materialer og indeholder imponerende 424 etagemeter, hvilket inkluderer en lys, høj og anvendelig underetage på 157 kvm. 
Haven også et kapitel for sig – med en unik svømmesø, dvs. en kunstigt anlagt naturpool i flotte naturmaterialer, der stemmer overens med havens samlede udtryk og forsøder tilværelsen på varme sommerdage. I kan også tilbringe fritiden på de mange terrasser, der er anlagt på tre sider af huset, eller på 1. salens skønne balkon.
Ved ankomst til villaen bliver I budt velkommen af navneskiltet Woodstock på carporten, og I vil også se det fine lille skilt, der afslører, at huset i 2015 blev kåret til "Årets Hus" i Det Grønne Område. Og man forstår godt hvorfor.

Huset fremtræder fantastisk lyst og åbent, og har en flot tilstandsrapport, dejlig gulvvarme, energivenlig jordvarme og avanceret alarmsystem. Etagerne rummer fire store værelser plus et walk-in-closet, to badeværelser og et spændende stuemiljø med loftshøjder i flere niveauer samt et køkken i åben forbindelse med spiseafdelingen.
Ja, selvom billederne taler for sig selv, kræver denne villa om nogen at blive oplevet med egne øjne – så kig forbi Brovænget 21 i Virum, og bliv taget med storm.

Vis mere
 • Adresse Brovænget 21, Woodstock
 • Postnr & By 2830 Virum
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 12.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 11.161 kr.
 • Boligareal 267 m2
 • Grundareal 1.297 m2
 • Antal rum 6
 • Byggeår 2009
 • Energimærke A10
Nikolai Damgaard Nielsen

Nikolai Damgaard Nielsen

Partner, Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

(+45) 88 27 18 88

home Virum
v. Lone Bøegh Henriksen A/S
Virum Torv 5
2830 Virum
virum@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Brovænget 21, Woodstock
2830 Virum

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 1720000152
Brovænget 21, Woodstock
2830 Virum

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Brovænget 21, Woodstock
2830 Virum

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.