Askø Strandvig 19, 4942 Askø

102 m2 fritidshus

Kontant 1.295.000 kr.

Flot luksus sommerhus på Askø i Smålandshavet.


Beliggende i hyggeligt sommerhusområde kun 75 meter fra vandet

Beliggende på dejlige og rolige Askø finder du dette yderst charmerende sommerhus. På Askø har du muligheden for at blive ét med naturen - og specielt det smukke fugleliv er i særklasse. Der sejler færge fra Bandholm og sejltiden er ca. 25 minutter.

Meget velholdt sommerhus, opført i 2007 i træ med tre-lags lavenergivinduer og døre samt glaseret tegltag. Der er dejlige lyse ask trægulve samt flotte marmorfliser. Ejendommen er opført med ekstra isolering og kan nemt anvendes om vinteren.

Ejendommen opvarmes med genvex varmepumpe luft til vand og har gulvvarme i hele beboelsen. Genvex'en udnytter varmen i ejendommen - blandt andet fra brændeovnen - til opvarmning. 

Ejendommen byder på: Flot entré med vaskesøjle og varmesystem. Fra entreen har vi et flot flise belagt gæstetoilet med håndvask. Videre ind i beboelsen bliver man mødt af et stort, flot og åbent køkken. Fremstår i lyse elementer med det helt rigtige design. Fra det flotte køkken bliver man mødt af en dejlig opholds- og spisestue med god højde til loftet, og rig plads til den helt store sofa. Via de store vinduespartier får man et flot lysindfald, og en skøn udsigt til haven. Fra stuen har man udgang til en stor nydelig træterrasse, hvor der er rig mulighed for at "slikke sol" eller nyde aften kaffen. 

Ejendommen byder på hele tre flotte værelser samt et stort badeværelse med toilet, vask, bruseniche samt spa. Fra badeværelset er der adgang til en lækker sauna. Ejendommen har i alt 8 sengepladser, så der er gode muligheder for at have hele familien med. 

Grundarealet er på 1.000 kvm og der er rig mulighed for at nyde den fine have med familien, venner og naboerne. Haven er flot og nem anlagt med græs og div. træer. Ydermere finder vi et udhus på 15 kvm med plads til div. haveredskaber mm. Ydermere byder ejendommen også på et yderligere udhus som er indrettet med ekstra sengepladser.

Ejendommen har pt. udlejning via Dancenter med forventet lejeindtægt på 50.000 kr. Lejeaftalen er opsagt med udgangen af 2022. Der er mulighed for 1GB fibernet forbindelse. Der medfølger en båd samt bådeplads ved havnen.

4Antal rum
2007Byggeår
1000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.051 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,720 / 6.050 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Døring
home Maribo

Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

jakd@home.dk

54 84 40 50

54 84 40 50