Hyllinge Enge 1, 4070 Kirke Hyllinge

700 m2 helårsgrund

Kontant 1.100.000 kr.

Hyllinge Enge


Kirke Hyllinges nye grønne bydel

Nu er det muligt at reservere en af de 14 parcelhusgrunde med forventet overtagelse ultimo 2023.
Grundene varierer i størrelse fra 700 m2 til 895 m2.
Priser fra kr. 1.100.000 til kr. 1.550.000.

Hyllinge Enge skal være Kirke Hyllinges nye attraktive landsby i byen. Udstykningen bliver væsentlig mere luftig og med fokus på, at beboerne gerne vil dyrke fællesskabet. Vejføringen bliver kroget og asymmetrisk for at nedbringe hastigheden og gøre stedet til et venligt og sikkert sted for børn at lege. Engarealer udlægges med stisystemer samt muligheder for fællesaktiviteter som f.eks. fælles køkkenhaver, dyrehold mm.

I udformningen af Hyllinge Enge er der lagt vægt på at skabe mange forskelligartede opholdsmuligheder i et fintmasket net af private, semiprivate og offentlige uderum. Hyllinge Enge er udformet med inspiration i den selvgroede landsbystruktur. Asfalt og beton bliver minimeret, i den udstrækning det er muligt i et moderne villakvarter, for at gøre plads til fri og vild natur, der vil øge biodiversiteten og beboernes velvære.

Endelig er det magtpåliggende for bygherre at give projektet bæredygtig substans i byggeprocessen, og det vil konkret udmønte sig i, at de bebyggelser, som bygherre er ansvarlig for, vil søge svanemærket certificering.
Svanemærket er et holistisk mærke. Det betyder at det ser på alle relevante miljøparametre i hele produktets livscyklus; fra råvarer, produktion og brug til genbrug, recirkulering og affald.
På den måde fremmer Svanemærket cirkulær økonomi, effektiv brug af ressourcer og biodiversitet og reducerer klimabelastningen og brugen af skadelige kemikalier.

At bo og leve i Hyllinge Enge skal være en bedre oplevelse end det traditionelle villakvarter.
Hele området forventes færdigudviklet inden for en periode af 10 år.
Se mere på https://www.hyllingeenge.dk/

Økonomi

Kontantpris inkl. tilslutningsafgifter

1.100.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

921 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,260 / 5.628 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Lars Clemmensen
home Kr. Hyllinge

Partner, Salgschef & Ejendomsmægler MDE

larscl@home.dk

46 40 00 84

46 40 00 84