Strandmøllevej 12, 6000 Kolding

219 m2 villa

Kontant 5.995.000 kr.

Smuk klassisk moderniseret villa med skøn udsigt over fjorden


Beliggende på Strandmøllevej nær Marielundskoven, fjorden og Kolding Midtby

Skøn udsigtsvilla. 
Er du typen, som sætter pris på stil, god beliggenhed og karakter. Så er Strandmøllevej  en ejendom, som du bør kigge nærmere på. Boligen er beliggende på den yderst attraktive adresse og bag facaden gemmer sig en prægtig ejendom med udsigt og samtidig en brugbar og velanlagt have. Boligen er højt beliggende, hvilket giver et smukt udsyn og et skønt lysindfald. Igennem årene er boligen nænsomt vedligeholdt, moderniseret, herunder senest stueetagen og den flotte sydvendte terrasse m.m.

Indretning i underetagen: En klassisk flot entre/hall med klinkegulv trappe til ovre etagen, viktualierum, hobbyrum/fyrrum, disp.rum, værelse, lyst badeværelse med bruser, toilet og håndvask og vaskerum. 

Indretning i stueetagen: Gang, skøn stor lys opholdsstue med flotte trægulve, et fantastisk lysindfald og smuk udsigt over Koldingfjord og med udgang til den solrige flotte terrasse, hvorfra der ligeledes er fantastisk udsigt over fjorden, nyere hvidt flot køkken/alrum, ligeledes med udsigt over fjorden og udgang til den solrige terrasse. Gang, flot nyere badeværelse med bruser, toilet og pænt skabs arrangement med håndvask, bagudgang med klinkegulv, værelse samt skønt soveværelse. 

En unik beliggenhed med kort afstand til Marielundskoven, Kolding Fjord og Kolding Midtby. 
 

7Antal rum
1962Byggeår
2Antal toiletter
1333 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.724 kr.

Udbetaling

300.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

34,299 / 27.317 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hanne Viuf Faaborg
home Kolding - Slotsallé

Indehaver, Ejendomsmægler

hannef@home.dk

75520311

75520311