Fjordvej 40, Strandhuse, 6000 Kolding

208 m2 villa

Kontant 15.000.000 kr.

Rummelig villa i første fjordrække


Solrig have og fantastisk udsigt

Drømmer I om at bo i første række til vandet, er denne spændende og rummelige villa på Fjordvej i Kolding måske jeres næste hjem. Grunden ligger direkte ned til Kolding Fjord, og fra både boligen og de solrige terrasser kan I nyde den fantastiske udsigt over vandet. Ejendommen ligger desuden i et familievenligt område med kort afstand til alle dagligdagens bekvemmeligheder og få minutters kørsel til motorvejsafkørslen ved Kolding Ø.
Villaen daterer sig tilbage til 1957 og er opført i en elegant og stilfuld arkitektur med valmtag og fine facadedetaljer. Boligen trænger sine steder til en opdatering. Til gengæld får I en enestående mulighed for at sætte jeres helt eget præg på materialevalg og finish. Plads kommer I næppe til at mangle. Villaen rummer 208 m2 bolig fordelt på stueplan og førstesal, og hertil kommer 60 m2 i kælderplan. Villaen ligger på en 1.694 m2 grund med en dejlig have, der skråner ned mod vandkanten. Der er flere hyggelige terrassemiljøer, hvor I kan nyde solen og de fredfyldte omgivelser – samt ikke mindst udsigten.
Villaen byder i stueplan velkommen i en præsentabel hall med videre forbindelse til det flotte stuemiljø – store sammenhængende opholdsrum med dejligt indfaldslys og en herskabelig stemning. Desuden er der i stueplan et køkken af ældre dato, to værelser, et badeværelse og et gæstetoilet. På førstesalen er der et stort soveværelse og masser af spændende udnyttelsesmuligheder. Endelig er der i kælderen et badeværelse, et viktualierum og gode disponible rum.
Beliggenheden direkte til fjorden giver jer en helt uforlignelig og uhindret udsigt til skibstrafikken til og fra Koldings lystbådehavne, og I får fint kig til Rebæks skovklædte bakker. Ejendommens sydvendte orientering sørger desuden for optimale solforhold, og vendes blikket mod vest, kan Koldings skyline skimtes i fjordens bund.
Med adresse her er der hverken langt til byens tilbud eller naturens ro, og det hele kan nås til fods eller på cykel. I kommer til at bo tæt på skole samt indkøbsmuligheder, specialbutikker og daginstitution. Der er desuden kort gåafstand til Trapholt Museum.
Ring og bestil en fremvisning.
5Antal rum
1957Byggeår
3Antal toiletter
1694 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

15.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.561 kr.

Udbetaling

750.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

85,930 / 68.453 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33