Robert Jacobsens Vej 74, 5. 2., Ørestad, 2300 København S

94 m2 lejlighed

Kontant 3.795.000 kr.

LYS OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED STOR ALTAN OG TO GODE VÆRELSER


SUBLIM BELIGGENHED TÆT PÅ STORE GRØNNE OMRÅDER OG METRO

I går aldrig galt i byen, når vejen går forbi Robert Jacobsens Vej 74, 5, 2, da I her bliver præsenteret for prisvindende arkitektur, spændende udefaciliteter og den skønneste natur som nærmeste nabo. I bosætter jer i det ekstravagante byggeri, 8TALLET, der blev opført i 2010, og siden da er blevet et kendetegn for hele Ørestad. Lejligheden favner en bred målgruppe med plads til enkeltpersonen, parret eller den lille børnefamilie, og til lejligheden hører en skøn altan med, hvor den friske luft kan nydes.
Lejligheden er placeret i 8TALLETS sydgård, og lejligheden er essensen af en nem og positiv hverdag, da rene linjer og skønt lysindfald vil omfavne jer dagligt. Lejligheden breder sig over 82 veldisponerede kvadratmeter, og når I træder indenfor, vil I straks mærke den hjemlige atmosfære, der breder sig til alle afkroge af boligen. Entréen er det første, der møder jer, og herfra kan I med fordel besøge badeværelset, der viser sig med separat bruseniche, toilet og vaskefaciliteter. Derudover byder lejligheden på to gode værelser, hvoraf det ene har udgang til altanen, og det andet kan prale af det kæmpemæssige vinduesparti.
De resterende kvadratmeter udspiller sig i hjemmets hjerterum, som tilmed er det naturlige samlingspunkt bestående af køkken-alrum og stue. Det strømlinet køkken er opført i hvide elementer med god arbejds- og opbevaringsplads samt integreret hårde hvidevarer, der forsøder den travle hverdag. Vend glimt fra hverdagen over spisebordet, og flyd videre over i det bløde sofaarrangement, når dagen går på hæld.
Udsigten fra lejligheden er en påmindelse om den eftertragtede beliggenhed tæt på Fælleden og et byliv i blomstrende udvikling. Hverdagen bliver nem og bekvem, da I finder diverse indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner inden for gåafstand, mens metroen ligger 400 meter fra adressen, der forbinder jer hurtigt med resten af København.
Velkommen til jeres fremtidige hjem – vi ses!
JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2010Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.914 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,785 / 17.670 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Jørgensen
home Ørestad

Indehaver - BA jur. & HA(jur.)

rasj@home.dk

32 48 35 00

32 48 35 00