LYS UDSIGTSLEJLIGHED FOR FAMILIEN I KUBEHUSENE

LYS UDSIGTSLEJLIGHED FOR FAMILIEN I KUBEHUSENE

PERFEKT INDDELING, 2 BADEVÆRELSER, 2 ALTANER OG LIGE TIL AT FLYTTE IND I!

LYS UDSIGTSLEJLIGHED FOR FAMILIEN I KUBEHUSENE

Kubehusene i Ørestad Syd danner ramme om særdeles populære boliger, hvor æstetisk sans og kvalitetsmaterialer harmonerer smukt med en formidabel udsigt over bydelens arkitektur. Netop denne lejlighed, der ligger højt til vejrs på syvende etage, fungerer som et paradis for familien på fire, der har forelsket sig i Skovkvarterets frodighed og Ørestads dynamik. 
Elevatoren fortsætter op, op, op mod syvende, hvor en lejlighed på 124 m2, der folder sig ud så lys og indbydende, at I straks bliver charmerede. De smukke gulve giver adgang til det sammenhængende rum bestående af entré, gangareal, spisestue, køkken og opholdsstue, mens der også findes tre gode værelser to hele to badeværelser i indretningen. Det er svært ikke straks at lægge mærke til udsigten, for til alle sider bliver området ved med at imponere, både med smukke bygningsværker, dejlig natur og naturligvis områdets kendetegn, der bl.a. tæller Royal Arenas imponerende facade. Vinduer fra gulv til loft sørger ydermere for, at I kan bade jer i sollys hver eneste dag, og så ligger overraskelsen i ærmet, de to solrige altaner, som en forlængelse af lejligheden mod naturen. 
Kvalitet er et nøgleord for dette hjem, og det er tydeligt, at herligheden er opført med en helt særlig sans for den røde tråd. Det tosidede køkken med tidløse moduler og masser af hvidt-i-hvidt gør sit for at gøre madlavningstjansen en behagelig oplevelse men uden at stjæle opmærksomhed for udsigten. Det er netop samme historie i begge de smukke badeværelser, der er opført i ens materialer, og i det ene er der endda vaskesøjle, mens det andet ligger ensuite til det store Master Bedroom. Ja, der er et Master Bedroom, der befinder sig separat fra børneværelserne og foruden eksklusiv adgang til badeværelset også har et mindre pulterrum, der kan benyttes som et lille walk-in. 
I går måske allerede i indretningstanker, og det forstår vi godt, for hjemmet er på mange måder en drøm for den detaljeorienterede. Hjerterummet er perfekt opdelt, så der både kan arrangeres sofa, tv og hverdagshygge uden at gå på kompromis med det store langbord, der kan samle familien til de store begivenheder. Og så er der naturligvis altanerne, som giver jer mulighed for at nyde den friske luft fra egen matrikel i et samsurium af dufte fra altankassernes blomster og de hjemmedyrkede krydderurter.

Vis mere
 • Adresse Robert Jacobsens Vej 1A, 7. th.
 • Postnr & By 2300 København S
 • Ejendomstype Lejlighed
 • Kontantpris 4.895.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 5.154 kr.
 • Boligareal 124 m2
 • Antal rum 4
 • Byggeår 2017
 • Energimærke A20
Farhad Khamseh

Farhad Khamseh

Butikschef

(+45) 33 26 02 60

home Vesterbro
v. Michael Hammerbak
Ny Carlsberg Vej 27
1760 København V
vesterbro@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Robert Jacobsens Vej 1A, 7. th.
2300 København S

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 1110000775
Robert Jacobsens Vej 1A, 7. th.
2300 København S

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Åbent hus med tilmelding

Robert Jacobsens Vej 1A, 7. th.
2300 København S

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.