Thorsgade 32, st.., 8700 Horsens

60 m2 lejlighed

Kontant 895.000 kr.

God investeringslejlighed/evt. forældrekøb på rolig, central beliggenhed!


HORSENS C - gå afstand til alt i byen!

Er du i markedet efter en god udlejningscase/investering eller en lejlighed du selv kan bruge i fremtiden - så læs endelig med her! Lejligheden har direkte udgang til baghaven og solrig terrasse, samt et godt og rummeligt disp. kælderrum i direkte adgang fra lejligheden som giver mange anvendelsesmuligheder og ekstra opbevaringsplads.

Det bliver ikke meget nemmere, end her på Thorsgade 32, st. hvor I nu har mulighed for at erhverve denne pæne 2'værelses lejlighed, som overtages med eksisterende lejer, som har boet i lejligheden siden 2017. Huslejen udgør kr. 4.250,- pr. mdr. (kr. 51.400,- årlig) + a'conto vand og varme. Hvis i selv vil bo i lejligheden kan lejer opsiges med 12 mdr. varsel. Det er derfor også et oplagt forældrekøb.

Lejligheden er beliggende i rolige Thorsgade hvor alt fra indkøb, skole, uddannelsestilbud, offentlig transport, idrætsfaciliteter mm. er i gå afstand. Dertil kan det pulserende byliv med butikker, caféer og det nye havnemiljø med bademuligheder nås på ca. 15 minutter på gåben. 

Lejligheden er beliggende i høj stueplan, og fordelt på nydelig entré med plads til overtøjet, pænt moderniseret badeværelse med klinker på gulv og vægge, samt hvid sanitet og bruseniche. Køkkenet er holdt i tidsløse materialer, med gode hårde hvidevarer og god opbevaringsplads samt pæn træbordplade. Fra køkkenet er der via egen bagtrappe direkte udgang til terrassen og haven, samt et meget anvendeligt disp. kælderrum med gode muligheder for opbevaring eller hobby interesser. Et stort plus for lejligheden og som giver gode ekstra kvadratmeter! Endvidere har lejligheden en dejlig opholdsstue med gode indretningsmuligheder samt et soveværelse i en god størrelse. 

Ejendommen består af 3 lejligheder og det er derfor nemt at have indflydelse på vedligehold og tiltag. Ejendommen fremtræder i pæn stand og har en hyggelig og solorienteret gårdhave med flisebelagt terrasse, havemøbler og græsplæne til diverse aktiviteter eller blot til at slappe af og nyde sommeren. Dertil er der fælles cykelkælder og vaskerum. 

Lyder dette som noget for dig? Kontakt os allerede i dag for yderligere information samt fremvisning. Vi glæder os til se jer! 


2Antal rum
2009Ombygget

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.133 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,227 / 4.168 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tino Ramløs Bograd
home Horsens - Vejlevej

Salgschef, Vurd.specialist RD

tinbo@home.dk

75628200

75628200