Abildhaven 13, 4350 Ugerløse

1009 m2 helårsgrund

Kontant 545.000 kr.

Abildhaven, Ugerløse


Byggegrund med attraktiv beliggenhed i Ugerløse

Så bliver der endelig udstykket i Abildhaven igen.
Grundene varierer i størrelser mellem 754 og 1.009 m2. Så der er god mulighed for at bygge drømmeboligen, i et område hvor infrastrukturen er etableret.
Hvordan I ønsker at placere jeres fremtidige ejendom på grunden, antallet af værelser, køkkenets placering og valg af materialer er helt op til jer. Muligheder er der nok af, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Grundenes størrelse giver rig mulighed for, at haven kan anlægges efter lige netop jeres behov, med både plads til børneleg og solrige terrassemiljøer, hvorfra I kan nyde den danske sommer.
Naturskønne Ugerløse som er beliggende mellem Holbæk og Sorø, er en dejlig lille by som har hvad man skal bruge. Det gælder både indkøbs muligheder, idrætsklubber og byen har sin egen skole og daginstitution/børnehus. Foreningslivet trives og hvor mange byer kan bryste sig med sit eget friluftsbad. Hvad byen ikke kan tilbyde, har Holbæk ca. 15 min kørsel væk, her finder man masser af butikker, cafeer, biograf samt havnemiljø.
Byggeprocent er på 25 %, der må opføres op til 1 ½ etage. På hver parcel anlægges parkeringsareal til 2 personbiler. Facader skal udføres i blank, pudset eller vandskuret murværk. Herudover åbnes der for etablering af træhusbebyggelse efter dansk byggeskik. Tagflader skal dækkes med tegl, betontagsten eller eternitbeklædning. Dog kan der til garager, carporte og udhuse anvendes andre materialer. Placering af solfangeranlæg på eller ved bygninger og andre tekniske anlæg må kun ske efter Kommunalbestyrelsens godkendelse. For mere info se Lokalplan nr. 3.8
Kontakt mægleren i dag for yderligere information om Abildhaven.

Økonomi

Kontantpris inkl. tilslutningsafgifter

545.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

563 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,651 / 2.833 kr.

Tjek boliglån