Arkitekttegnet kvalitetsvilla på bred søgrund i Sunds

Arkitekttegnet kvalitetsvilla på bred søgrund i Sunds

Hvorfor er vi pjattede med udsigt? - Boligen her giver svaret

Hvad vil vi egentlig med en udsigt? Du kan jo hverken drikke den eller iklæde dig den! Hvorfor er vi så besatte af at falde i staver over en panoramaudsigt med et glas kølig hvidvin i den ene hånd, kæresten i den anden og øjnene solidt plantet i horisonten? En bolig med udsigt koster altid mere end en bolig uden nævneværdig udsigt. Hvorfor er alle mon så pjattede med udsigt? En søudsigt giver mulighed for at lade øjet vandre uden forstyrrende elementer. Udsigt giver en følelse af frihed og højt til loftet. Og når øjnene vandrer, så kan sindet også vandre frit. Jo, den visuelle del af en bolig skal bestemt ikke negligeres! Denne bolig får dig helt sikkert til at stå op om morgen og nyde din morgenkaffe eller sidde lidt ekstra på terrassen om aftenen, blot for at fange det sidste dagslys og den betagende udsigt udover Sunds Sø. 
Villaen er tegnet af Arkitekt Kristian H. Nielsen og opført i 2005. En spændende indrettet villa, der rummer hele 319 m² bolig samt 63 m² dobbelt garage med elporte. Derudover er der opført et dejligt redskabsskur.  Der er anlagt en dejlig stor brostensbelagt indkørsel med god plads til gæsteparkering. 
Villaen er opført i absolutte kvalitetsmaterialer. Ydermurene er vandskurede med et flet i flot mørk blødstrøgen mursten. Tagkonstruktionen er med énsidig fald, tagfladen og inddækninger er udført i zink. Antracit vinduer træ-/alu med energiglas. Flot haveanlæg med flere terrasser, anlagt så man både opnår privatliv, men også udsigt. Lækker galvaniseret terrasse med teaktræs gulv. 
Indvendigt får man opmurede og vandskurede indervægge, masser af spots, Multiform inventar med granitbordplader, gulvvarme overalt med ny styring, egeplankegulve fra Wiking og italienske klinker "Stone Brilliant".  
Så snart man træder ind i entréen, åbner boligen sig virkeligt og man får med det samme følelsen af søens nærhed med de mange høje vinduer kombineret med loftshøjden. I den centrale del af villaen finder man entré, gæstetoilet, lækker spisestue og spisekøkken med åbnet view til opholdsstue samt meget stort og anvendeligt bryggers. Fra entréen kan man via flotte trapper i børstet stål, opleve en skøn opholdsstue med brændeovnsindsats samt udgang til galvaniseret terrasse, endvidere nedgang til opholdsstue/kontor med søudsigt, her kan nemt indrettes ekstra værelser, i modsatte side finder man en afdeling med et lækkert stort soveværelse med et "drømme walk-in" og direkte adgang til stort badeværelse med bruseniche, spabad, flotte polerede "granit" klinker samt Vola armaturer, nedenunder er der endvidere 2 værelser, viktualierum samt tilsvarende lækkert badeværelse med bruseniche, 
1.636 m² stor bred søgrund med panoramaudsigt, anlagt med hyggelige terrasser, hvor man altid kan veksle mellem sol og skygge. Fra den anlagte bådebro kan man sejle ud og dyrke vandski på søen. 
Flot haveanlæg og indkørsel, eksklusivt udført i granit og chaussé sten. 

Vis mere
 • Adresse Skivevej 30A
 • Postnr & By 7451 Sunds
 • Ejendomstype Villa
 • Kontantpris 11.500.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 4.857 kr.
 • Boligareal 319 m2
 • Grundareal 1.515 m2
 • Antal rum 5
 • Byggeår 2005
 • Energimærke C
Erik Thalund

Erik Thalund

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

(+45) 96 27 45 00

home Herning
v. Ib Stampe & Erik Thalund
Dalgas Plads 7B
7400 Herning
herning@home.dk
Besøg vores mæglerside

Kontakt mig


/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Skivevej 30A
7451 Sunds

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS: Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønsker dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering
Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Venlig hilsen
home

{{vm.successTexts.shopName}}

{{vm.successTexts.shopAddress}}

{{vm.successTexts.shopZip}} {{vm.successTexts.shopCity}}

Tlf.: {{vm.successTexts.shopPhone}}

{{vm.successTexts.brokerName}} {{vm.successTexts.brokerName}}
{{vm.successTexts.brokerTitle}}

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

Dine kontaktoplysninger

/ Åbent hus med tilmelding

Skivevej 30A
7451 Sunds

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitterings-mail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.