Blomstermarken 13, Snejbjerg, 7400 Herning

140 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

Moderne drømmeboliger på Blomstermarken


Nybyg i naturskønne omgivelser

Blomstermarken tilbyder en unik mulighed for at opbygge dit drømmehjem i det naturskønne område ved Tyvkær bæk. Hver grund giver mulighed for at skabe et moderne hjem, der passer til dine behov og ønsker.
Med en central beliggenhed i forhold til indkøbsmuligheder, skoler, idrætsfaciliteter og naturen som nabo, tilbyder dette område det bedste fra begge verdener.
Herning, med sit pulserende kulturliv og blomstrende forretningsaktiviteter, ligger inden for kort køreafstand, og Jyske Bank Boxen står klar til at byde på alt fra koncerter til sportsbegivenheder.
Grundene udgør fundamentet for moderne boliger, med smukt kombineret blødstrøgen teglsten og elegant sort tagpap. Hvert hjem er designet med fokus på energieffektivitet og bæredygtighed.
De kommende huse vil være udstyret med moderne teknologier som varmegenvindingsanlæg, der sikrer en behagelig temperatur året rundt og bidrager til et bæredygtigt hjem.
Disse boliger er planlagt med hvidmalede træbetonlofter, glasfiltvægge og forskellige gulvbelægninger såsom laminat og klinkegulve, der alle tilføjer moderne og let vedligeholdte kvaliteter.
Hjemmene vil blive præsenteret med inventar fra enten HTH eller Svane samt en komplet hvidevarepakke fra Siemens. Boligernes størrelse er på 140 m² + 26 m² carport med isoleret redskabsrum.
Grundene og de kommende boliger vil opfylde de stramme standarder i BR18 og lavenergiklasse A2015, hvilket sikrer en bæredygtig og fremtidssikret bolig
2Antal rum
2024Byggeår
2Antal toiletter
403 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.024 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,033 / 12.831 kr.

Tjek boliglån

Se projektet for denne bolig