JUELSMINDE - RÅRUP

Hobby landbrug med god plads og nabo til boldbaner, skole, sportshal.

Velkommen til Flyvervænget 18, et hobbylandbrug med 3,6 HA. jord, gode udhuse og et stuehus på 190 etagemeter samt en opvarmet gildesal. 
Her har man muligheden for at flytte på landet og få fred og ro, men stadig have nem adgang til det lokale byliv. Fra adressen er der kun få meter til skole, fodboldbaner og sportshal, ligeledes kan de daglige indkøb gøres i enten Hornsyld eller As Vig. Boligen er beliggende i skønne grønne omgivelser, men stadig placeret således at den har hurtige tilkørselsforhold til bl.a. Horsens, Hornsyld og Juelsminde. 
 
Grunden: 
Beliggenheden er helt i top med fantastisk udsigt over markerne, naturskøn anlagt have med mange hyggekroge og fra 1. sal et udkig til As Vig. 
På ca 2 ha af jorden dyrkes juletræer, som pt. har en værdi af ca. kr. 200.000. Dog kan køber vælge om de skal blive stående, eller om sælger skal reetablere jorden til f.eks. hestehold eller lign. De resterende ca. 1.5 ha er udlagt til græs. 
 
Boligen: 
Villaen fra 1959 er løbende renoveret og fremstår i dag lys og indbydende. De 190 m2. er fordelt over 3 plan. Stueetagen indeholder entre med adgang til det lyse badeværelse med stor bruseniche. Videre har vi køkkenet fra år 2000 med tilhørende spiseplads, her kan man med fordel åbne op til nærtliggende værelse og få et stort køkken/alrum. Videre har vi opholdsstuen med direkte udgang til den hyggelige træterrasse. I stueetagen finder vi ligeledes soveværelset med indbygget skabsparti.  
1. salen indeholder en stor stue med synlige bjælker og altanvindue med en fantastisk udsigt. Herudover finder vi 2 gode børneværelser, hvoraf det ene værelse har en godt udnyttet hems med tagvindue.  
Kælderen er i fuld højde, tør og har fået skiftet alle vinduer. Kælderen har sin egen entre samt trappe til stueplan. I kælderen finder vi 2 disponible rum, et viktualierum og et stort badeværelse med kombineret bryggers. Ligeledes har vi også fyrrummet hernede (3 år gammelt pillefyr) som bidrager til en tør og opvarmet kælder.  
 
Udhuse m.v.: 
Denne idylliske landejendom byder også på en stor opvarmet gildesal (godkendt til beboelse) med bar og eget toilet – perfekt til de store fester, teenagerne eller måske liberalt erhverv? 
 
Herudover et særdeles stort og meget brugbart udhus (stald) på hele 330 m2 med integreret garage og maskinhal med loft til kip. Her er både mulighed for dyrehold (også hestebokse), julestue, værksted, opbevaring og meget mere. Herudover finder du et ældre udhus på ca 160 m2, som tidligere var den gamle gårds stuehus m.v. Her er mulighed for opbevaring, værksted, hønsehus eller lign. 
 
Så er du på udkig efter en hobby landejendom med overskueligt landbrug, gode udhuse og beliggende i det helt rigtige landsbymiljø?  
Så skal du bestille en fremvisning på tlf. 7370 7130 i dag.  
 
Området: 
Rårup er en hyggelig lille landsby med knap 500 indbyggere og ligger kun 13 km fra Juelsminde, 14 km fra Horsens og 6 km fra Hornsyld. Byen har både skole, sportshal, sognegård og et aktivt foreningsliv. Der er således gåafstand til børnepasning, skole og fritidsaktiviteter for alle aldre.  
Rårup skole blev renoveret i 2010 og fremstår i dag som en flot og moderniseret skole med alle nødvendige faciliteter. 
Rårup Hallen er centrum for aktiviteterne i Rårup Gymnastik- og Idrætsforening, der har fodbold, håndbold, badminton, tennis, bordtennis, gymnastik og petanque på programmet. 
Sognegården er byens ubestridte midte, når det gælder afholdelse af fester – bl.a. det årlige julebal, fastelavns- og julefester samt private arrangementer. 

Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 1.935.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 2.957 kr.
 • Udbetaling 100.000 kr.
 • Brutto/Netto ? 7.515 / 6.523 kr.
 • Tjek Boliglån
 • Låneberegner
 • Prisudvikling 0%

Fakta

 • Boligareal 140 m2
 • Grundareal 36.793 m2
 • Antal toiletter 2
 • Antal rum 6
 • Byggeår 1959
 • Antal plan 3
 • Kælderareal 50 m2
 • Energimærke F
 • Sagsnr. 6450000050
Malene Juul

Kontakt

Malene Juul
73707130

home Juelsminde
v. Claus Bekker
Søgade 5
7130 Juelsminde
645@home.dk

Område

 • Afstand til off. transport 350 m
 • Afstand til skole 300 m
 • Afstand til indkøb 5.000 m
 • Afstand til skov 1.600 m
/ Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Flyvervænget 18, Rårup
7130 Juelsminde
Kontantpris 1.935.000

Klik-en-pris
Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Flyvervænget 18, Rårup
7130 Juelsminde

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen. OBS!! Grundet den aktuelle situation med Covid-19 er det muligt at få fremvist boligen mobilt uden fremmøde via FaceTime el.lign. Hvis du ønske dette, kan du skrive det i kommentarfeltet.

Sagsnr.: 6450000050
Flyvervænget 18, Rårup
7130 Juelsminde

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Tilbehør Blomberg emhætte -
  Candy glaskeramisk kogeplade -
  Gorenje indb. ovn -
  AEG køleskab -
  Siemens opvaskemaskine -
  Elvita vaskemaskine -
  Whirlpool tørretumbler -

 • Ejendomsværdi i kr. 1.250.000
 • Heraf grundværdi i kr. 499.700
 • Vurderingsår 2019
/ Fremvisning med tilmelding

Flyvervænget 18, Rårup
7130 Juelsminde

Tilmeld dig fremvisning – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitteringsmail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske. På grund af den nuværende situation med COVID-19, er det udelukkende dig og mægler, der vil være tilstede ved fremvisningen.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Samtykketekst - Åbent Hus


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Økonomi
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo