Menu

OVERBY v/JUELSMINDE

Arkitekttegnet landejendom med fantastisk beliggenhed

Nyere opført landejendom beliggende i naturskønt område med udsigt til Klejs bakker og Purhøj og med kun 2 km til lækker sandstrand!  

Denne ejendom skal ses og opleves - ikke bare indenfor, men i særdeleshed også udenfor. 
Haven, som er let at holde og alle terrasserne, som omkranser huset, er nøje anlagt og skaber en helt fantastisk stemning, ro, læ og hygge. For enden af den private have finder man bl.a. sin helt egen kælkebakke med fantastisk kig ned i slugten.    

Ejendommen er fuldmuret og med mange arkitektoniske detaljer. Alle døre og vinduer er mahogni og taget zink. Der er gulvvarme overalt i boligens stueplan, og den opvarmes via jordvarmeanlæg fra 2011.
Til boligen hører en særdeles brugbar lade med loft til kip på hele 147 m2 (fra 2009). Her er mulighederne mange – man kunne f.eks. opbevare sin båd, opmagasinere varer som kræver meget plads eller måske bare bruge den som gildesal og/eller værksted? 42m2 af de 147 m2 er en isoleret dobbelt garage, som tidligere har været brugt som blomsterbutik, og der er indlagt vand i laden. 
Herudover finder du et skønt stort drivhus på hele 42m2 fra 2009, som pt benyttes som overdækket terrasse med vin og kulørte lamper til de sene sommeraftener og ydersæsonerne. Endvidere et nyopført isoleret udhus med toilet, så gæsterne ikke behøver gå indenfor, hvis man sidder i drivhuset og nyder et glas vin, eller når børnene er ude og lege i en beskidt flyverdragt.

Til ejendommen hører i alt 9,4 ha, hvor agerjorden pt. er udlejet, og denne lejeaftale kan fortsætte eller ophøre, som man foretrækker. Der er et rigt dyreliv med fasaner, harer, rådyr, dåvildt osv., hvilket giver god mulighed for at gå på jagt på egen jord. 

Boligens indretning:  
Boligen byder indenfor i indbydende hall, der går helt til kip på 1. salen og med ovenlysvinduer for et lækkert lysindfald. Dejligt køkken/alrum med HTH-køkken og udgang til terrasser på begge sider via dobbeltdøre, så både morgenmaden og aftensmaden nemt kan bringes med udenfor. Stor stue der er badet i lys fra de mange vinduer, og med udgange via dobbeltdøre til endnu 2 terrasser. Her fra stuen er der en utrolig dejlig udsigt over markerne. Lyst HTH badeværelse med bruseniche og dobbelt håndvask. Meget stort bryggers der fylder hele husets bredde, så man mangler bestemt ikke plads når man kommer ind ad døren.

Hele 1. salen har loft til kip, plankegulve og en fantastisk udsigt. Den rummer en stor skøn stue med plankegulve og mulighed for brændeovn hvis ønskes. Stort forældresoveværelse med plankegulve, skabsvæg og sofaarrangement. 2 gode børneværelser med skabe og tæpper.  

Se ejendommen her: https://www.youtube.com/watch?v=u8TKRZ4wH1Y&feature=youtu.be

Området:  
Overby er en hyggelig lille landsby med ca. 200 indbyggere, hvor der kun er 15 min til Horsens. Her finder du både forsamlingshus, As Friskole samt børnehave. Stranden Kirkholm er kun få min. derfra og indkøb gøres nemt ved Spar i As Vig eller den hyggelige havneby Juelsminde, som kun ligger 6 km væk. Der kører busser til og fra Juelsminde/Horsens. Naturen er enestående på disse kanter og indbyder til at nyde udsigten til Klejs bakker, en gåtur langs stranden, Palsgaard Slotspark og skov m.v.

Er du i markedet for en arkitekttegnet landejendom i gode gedigne materialer og med en fantastisk naturskøn beliggenhed med kort afstand til både skole, skov, strand og by – så skal du ikke lede længere! 

Kontakt ejendomsmægler Malene Juul for en fremvisning eller yderligere oplysninger.

Se dronevideo af ejendommen

Vis mere

Økonomi

 • Kontantpris 3.995.000 kr.
 • Ejerudgift pr. md. 2.019 kr.
 • Kvm. pris ? 20.176 kr.
 • Udbetaling 200.000 kr.
 • Brutto/Netto ?
  ekskl. ejerudgift
  14.917 / 13.184 kr.
 • Tjek Boliglån
 • Låneberegner
 • Prisudvikling 0%

Fakta

 • Boligareal 201 m2
 • Grundareal 93.813 m2
 • Antal rum 7
 • Byggeår 2004
 • Antal plan 2
 • Energimærke C
 • Sagsnr. 645J00034
 • Flere fakta om boligen
Giv et uforpligtende prisforslag

Dit prisforslag er ikke bindende, og sælger bestemmer selv, om forslaget er interessant. Dit prisforslag drejer sig om denne bolig:

Birkemosevej 8, As
7130 Juelsminde
Kontantpris 3.995.000

Klik-en-pris
/ Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne herunder, så giver vi dig adgang til alle de relevante dokumenter, vi har på boligen:

Birkemosevej 8, As
7130 Juelsminde

Kontakt info
 1. Hvis du ønsker at skrive en kommentar, skal du acceptere, at vi må kontakte dig med henblik på en dialog om boligen.

/ Bestil fremvisning

Udfyld info om, hvornår det vil passe dig at få en fremvisning af boligen.

Sagsnr.: 645J00034
Birkemosevej 8, As
7130 Juelsminde

Kontakt info
 1. Skriv gerne forslag til tidspunkter i kommentarfeltet, eller angiv hvis du ønsker fremvisningen hurtigst muligt.

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.

Fakta

 • Tilbehør Emhætte (Samsung), Glaskeramiske kogepl. (Zanussi), Ovn (Bauknecht), Køleskab (Blomberg), Microbølgeovn (Linea)
 • Ejendomsværdi i kr. 2.900.000
 • Heraf grundværdi i kr. 522.900
 • Vurderingsår 2018
/ Tilmelding til åbent hus

Birkemosevej 8, As
7130 Juelsminde

Tilmeld dig åbent hus – og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du modtager først en kvitteringsmail, så du kan se, at vi har modtaget dit ønske.

Vælg venligst ønsket tidspunkt

Ønsket tidspunkt:

Du kan læse mere om, hvordan home behandler dine personoplysninger, og til hvilke formål, i vores privatlivspolitik.


/ Bestil salgsvurdering

Udfyld info om boligen, du gerne vil have vurderet samt dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale en tid til vurderingen.

Info om boligen, der skal vurderes:

Bolig info

/ Kom i KøberKartotek

Bliv skrevet op i home KøberKartotek og få hurtig besked, når der er boliger, som matcher dine boligønsker.

Vælg dine boligønsker

Ejendomstype
Pris og ejerudgift
Størrelse
Energimærke
Andre kriterier

*home boliger

Accept af betingelser
Kontaktinfo