Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 27. april

kl. 12.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 27. april

kl. 12.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Torsdag d. 9. maj

kl. 12.00-14.00

Tønballevej 20, Glud, 7130 Juelsminde

143 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 27. april

kl. 12.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 27. april

kl. 12.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Torsdag d. 9. maj

kl. 12.00-14.00

SNAPTUN - JUELSMINDE


Idyllisk ejendom omgivet af skøn natur - med anneks, gildesal og lade

Går du og drømmer om et liv på landet, midt i naturen og med kort afstand til hverdagens fornødenheder - så tag et kig på denne idylliske ejendom fyldt med muligheder og med den smukkeste udsigt over marker og fjorden.  ENERGIMÆRKE C!!

Med en beliggenhed kun få km til den skønne havneby Snaptun med en fantastisk marina, badestrand og cafeer, er du sikret en yderst attraktiv beliggenhed. Glud skole, børnehave og indkøb er kun få minutter væk, og Horsens, E45 og Juelsminde kun 10 min væk. .

Udendørs arealerne er i en liga for sig. Grunden på 3.756 m2 har eget skovstykke med en smuk sti, der åbner sig op og man får den der WOW følelse. Haven er delt op i flere hyggesteder med blomsterspots og eng, der frembringer et eventyrligt look. Foruden den smukke udsigt over markerne og Horsens Fjord i horisonten byder haven på højtstående shelter med havudsigt, svævebane og bålplads med plads til hele familien. Haven er helt unik især om foråret med flere forårs bebudere. Der er blomst i æbletræerne, bærbuskene, kirsebærtræerne, blommetræet og alle de gode frugtbuske, der i efteråret kan høstes til egen avl. Her kan bl.a. nævnes vindruer, hindbær, stikkelsbær, ribs og hasselnødder. Foran ejendommen er en velanlagt gårdsplads med flotte sten og planter.

Udhusene er særdeles rummelige og byder på stort aktivitetsrum/gildesal, stort hobbyværksted samt en stor lade med loft til kip (en tidligere gårdbutik). Her er mulighederne mange, og det er kun fantasien der sætter grænserne.  Til boligen hører desuden en stor dobbelt carport og et godkendt anneks på 40m2 med soverum, tekøkken, stue og badeværelse. 

Annekset  er separat fra hoved ejendommen, opvarmes med luft til luft varmepumpe, og er særdeles velegnet til overnattende gæster. Har også være udlejet via AirBNB til ca. kr. 800,- pr. nat. 

Boligen er i 2 plan og med den skønneste udsigt over markerne og fjorden, både fra stueplan og 1. sal. Husets hjerte er den store lyse stue med panoramavindue mod haven og godt med plads til det helt store plankebord og sofaarrangement i vinklen. I åben forbindelse finder du det lyse køkken med fritlagte spær, og den dejligste udsigt fra køkkenvinduerne. Stueplan byder desuden på et godt værelse, et dejligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et stort bryggers/entre med vaskefaciliteter, gulvvarme og god garderobeplads. Køber gøres opmærksom på, at loftshøjden i stueplan er ca. 185/190 cm.

Første salen rummer husets absolut bedste panorama fjordudsigt. Fra det store kvistvindue kan du følge med i årstidernes skiften, og dyrelivet på markerne foran. Stuen er rummelig og hyggelig som ekstra opholdsrum/multirum. Herudover finder du 2 gavlværelser - det ene med fransk altan. Hele 1. sal er lavet med loft til kip. 

Søger du en bolig nær natur, havnemiljø og med kort afstand til Horsens eller Juelsminde, skal du ikke lede længere.

Området:
Boligen er beliggende mellem Glud og Snaptun nær skov og vand. Glud er en landsby i det kuperede landskab syd for Horsens Fjord - lige mellem Juelsminde og Horsens. I Glud finder man både indkøb, idrætsfaciliteter, skole, hal, museer m.v.

Den hyggelige havneby Snaptun byder på både cafeer, lystbådehavn og færgeleje, hvor man har mulighed for at tage på udflugt til enten Hjarnø eller Endelave. 
Endvidere byder området på spændende kultur- og naturoplevelser som f.eks. Tønballe Skov og ikke mindst Kyststien –en 22 km lang gå- og vandretur mod Juelsminde.
5Antal rum
1981Ombygget
2Antal toiletter
3756 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.925 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,657 / 10.069 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Malene Juul
home Juelsminde

Vurderingschef, Ejendomsmægler MDE

majul@home.dk

73707130

73707130