Hosby Langgade 13, 7130 Juelsminde

248 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Hosby - Juelsminde


Idyllisk ejendom med utal af muligheder og plads til flere generationer

Denne ejendom i Hosby henvender sig til køberen, der ønsker at bo landligt med alt, hvad dertil hører af stråtækt charme og plads at boltre sig på. Boligen rummer 248 kvadratmeter, mens den knap 2.000 store matrikel tilføjer en eventyrlig have. Adressen i Hosby giver adgang til fri natur ad libitum i form af åbne landskaber, skove og strande, der omgiver landsbyen til alle sider. På samme tid tager det ikke mere end fem minutter i bil fra Hosby Langgade 13 til Juelsminde, mens køretiden til Horsens er 20 minutter.
Ejendommen, der har en historie tilbage til 1920, er en af de mest markante bygninger i Hosby. Dels på grund af størrelsen, dels på grund af et levende formsprog. Facaderne er let forskudte, mens stråtaget strækker sig mod himlen over Østjylland. Går vi tættere på, mødes øjet af toppede brosten samt roser, der smyger sig op af facaderne samt charmerende bondehusvinduer. Matriklen er anlagt med stor variation i beplantningen og sans for ægte havestemning. Nabo til haven er et ubebygget naturområde. Omkring ejendommen ånder alt landlig idyl.
De 248 kvadratmeter bolig er fordelt over to plan og på to fløje, der er forbundet af en mellemgang. Begge fløje er indrettet med køkken, badeværelse og opholdsrum. I begge fløje er der trapper til første sal, som byder på soveafdelinger. Planløsningen åbner for, at to familier kan bo sammen men alligevel hver for sig under stråtaget, ligesom der kan tænkes i udlejning og erhverv på adressen. Til den pladskrævende familie, der ønsker at brede sig over hele herligheden, er rumdelingen gavmild og rig på muligheder, når det gælder rum til at være privat og rum til det fælles samvær.
Stemningen i boligen er lys takket være talrige vinduespartier, der tillige serverer tæt kontakt til havens farvespil. Loftshøjden er god, og den landlige charme går hånd i hånd med flere stilrene moderniseringer. Hertil er det værd at bemærke et lavt varmeforbrug, mens stråtaget på toppen af den over 100 år gamle ejendom har mange års levetid foran sig.
Til ejendommen hører værksted med god plads til hobbyaktiviteter. En carport tager imod ud mod Hosby Langgade, der lige her slår en bugt, og hvor denne store ejendom ligger så smukt.
Kontakt os for mere information og en fremvisning.
6Antal rum
1920Byggeår
2Antal toiletter
2824 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.831 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,213 / 7.327 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Flesner
home Juelsminde

Ejendomsmægler MDE

flesner@home.dk

73707130

73707130