Vibevænget 14, 3300 Frederiksværk

112 m2 villa

Kontant 1.845.000 kr.

Frederiksværk -


Et plans villa centralt i Frederiksværk

Velkommen til denne skønne murstensvilla centralt beliggende i Frederiksværk. Ejendommen er perfekt indrettet og med sine 136 etagemeter, er der god plads til hele familien med hele 4 værelser. Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser og med gode muligheder for at børnene at lege i sikre omgivelser.
Samtidig er der ikke langt til centrum af byen med mange gode indkøbsmuligheder og den hyggelige gågade.
Frederiksværk har flere dejlige naturområdet og fra ejendommen er det kun en kort køretur til både Kattegat og Roskilde Fjord samt den skønne badestrand i Liseleje, ligesom der heller ikke er langt til flere skovområder. Frederiksværk Børnehus og Frederiksværk Gymnasium er indenfor gåafstand og Enghaveskolen nås let på cykel via rolige veje og sikre stisystemer.
Ejendommen byder velkommen i fint bryggers med stort disponibelt rum, som giver gode muligheder for opbevaring eller værksted! Herfra kommer du ind i stor lys dagligdagsstue med spisekrog og udgang til udestuen, fra stuen er der også adgang til det store forældresoveværelse, med masser af skabsplads. Endvidere er der teenage/børneafdeling med 3 gode værelser samt badeværelse. I hjertet af huset er det fine lyse køkken med klinker samt udgang til forhaven. Køkkenets placering giver også mulighed for at åbne op til køkken alrum såfremt man ønsker dette.
Haven udstråler hygge og afslapning, med sol fra morgen til aften. Bliver det koldt sidst på aftenen, kan hyggen forsætte kan i den store udestue.

Der er helt nyt fjernvarme anlæg installeret! 
Der er masser opbevarings plads med flere skure samt 18 kvm stor garage!
Ring til home for en fremvisning af denne skønne bolig!
5Antal rum
1960Byggeår
684 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.845.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.019 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,610 / 8.436 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Brandt
home Frederiksværk-Skævinge

Ejendomsmægler MDE

nibra@home.dk

88 20 92 80

88 20 92 80