Købsaftale underskrevet

Marstrupvej 6, Skovby, 6500 Vojens

251 m2 landejendom

Kontant 1.775.000 kr.

Skovby


Idyllisk landejendom i naturskønne omgivelser.

Idyllisk landejendom i naturskønne omgivelser, hvor det gode udeliv kan nydes. Ejendommen er omkranset af marker, moseområder og skovområder, og der er gode jagtmuligheder. Der er et samlet jordareal på 9,3 ha. Fra ejendommen er der kun ca. 10 minutters kørsel til Vojens og Haderslev. Der er nem forbindelse til den Sønderjyske Motorvej, der åbner op for resten af landet.

Huset er opført i 1880 og er siden renoveret og vedligeholdt med sans for den oprindelige æstetik og med respekt for den originale charme.

Glæd jer til en tur igennem dette helt særlige hus, der besidder den rigtige stemning og atmosfære. Vi byder velkommen i rummelig entré, der fordeler alle rum i stueplan.

Det specialsnedkererede køkken har masser af god opbevaringsplads og passer godt til huset. Køkkenet har adgang til praktisk bryggers med plads til vaskesøjle og udgang til en solbeskinnet terrasse og den skønne have. Badeværelset er renoveret i slutningen af 90’erne med bruseniche, opvarmet klinkegulv og håndklædevarmer. Gæstetoilet med gulvvarme. Soveværelse med skabsvæg og yderligere et værelse. Endelig byder stueplan på to gode stuer. I den vestlige del af huset en opholdsstue med åben pejs og udgang til terrasse med aftensol. I den østlige del af huset en stor og rummelig stue med mange indretningsmuligheder og trappeforløb til førstesalen.

På første salen venter en rummelig repos med adgang til to rigtige gode værelser. Førstesalen er med fyrretræsgulve og charmerende detaljer. Her har man rigtig god mulighed for at lave børne- eller teenageafdeling.

Udenfor venter en dejlig have indrammet af levende beplantning med et hyggeligt terrasseområde, der skaber en passende kulisse. Der er god plads til leg og boldspil på den store plæne.

Der er tilkørsel til den murede dobbelt garage med tilhørende hobbyrum via Stengelmosevej.

Ejendommen opvarmes med Vølund pillefyr.

Hvis I vil have mulighed for at opleve denne spændende ejendom, som den præsenterer sig i virkeligheden, så ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.

6Antal rum
1999Ombygget
2Antal toiletter
93040 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545