Vestergade 53, 6500 Vojens

197 m2 villa

Kontant 1.495.000 kr.

Vojens by.


Flot, istandsat villa med god plads til familien.

Centralt beliggende i hjertet af  Vojens har vi denne flot renoverede villa, som er opført i 1936, og fremstår i yderst indflytningsklar stand. Villaen har gennemgået en flot modernisering og renovering i 2010, hvor blandt andet hele 1. salen er nyopført. Her får du en meget central beliggenhed i Vojens, hvilket gør, at der er kort afstand til både skole, indkøb og alle byens fritidsaktiviteter.
Denne lyse villa rummer hele 197 m² bolig, samt en god kælder på 115 m² - Dermed er her rigtig god plads til familien. I forbindelse med entréen, er spisekøkkenet med flot og lyst inventar. Rummelig spise- og opholdsstue, hvor der er god plads. Endvidere er der herfra udgang til en dejlig charmerende overdækket terrasse, hvor sommeraftenerne kan nydes. Videre ad fordelingsgangen er et flot badeværelse med pænt lyst inventar og gulvvarme. Derudover er der i stueplan et værelse samt soveværelse begge med de flotte originale trægulve. 

1. salen byder på en stor repos, der giver adgang til tre gode børneværelser, alle store og lyse. Flot badeværelse med både bruseniche og badekar. 

I kælderen har du fordelingsareal med klinkegulv og gulvvarme, et vaskerum med plads til vaskemiljø, et toilet med gulvvarme samt tre store opbevaringsrum med plads til ens hobbyaktiviteter. Kælderen har en god loftshøjde og fine lysforhold. 

Villaen har i 2023 fået installeret fjernvarme.
En god og overkommelig størrelse have, som primært er anlagt i græs og dermed nem at holde i hverdagen. Her er gode muligheder for at nyde sommeren, da her er en solterrasse og yderligere en overdækket terrasse. I skuret på 10 m² er der plads til haveredskaber.

Vojens byder ind med egen togstation samt gode busforbindelser. Derudover er der gode indkøbsfaciliteter i begge ender af byen – Rådhuscentret byder også på diverse shopping muligheder. Endvidere har byen sine egne skoler samt pasningsmuligheder for de mindste. I fritiden er der flere forskellige aktivitetsmuligheder – byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE.


7Antal rum
2009Ombygget
3Antal toiletter
627 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.635 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,661 / 6.838 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545