Gaabensevej 256, Stubberup, 4800 Nykøbing F

106 m2 villa

Kontant 895.000 kr.

Få minutters kørsel fra Nykøbing F centrum


Samt tæt på motorvejstilkørsel

Nydelig villa beliggende på Gaabensevej i Nykøbing F. Du har kort til indkøb og Nykøbing F. centrum, og ikke mere end cirka 5 minutters kørsel i bil til motorvejstilkørslen. Ydermere byder ejendommen her på flere god udbygninger.

Ejendommen fremstår med pudsede facade, eternit tag og termovinduer.

Villaen er indrettet som følgende:
Fin entré med trappe til 1. salen og adgang til den store vinkelstue som fremstår dejlig lys, og ligger i en åben forbindelse med køkkenet. Fra køkkenet er udgang til hele 3 disponible rum i rigtig gode størrelser. Fra Stuen er der også adgang til et fint lille toilet. Fra køkkenet er der trappe til kælderen som rummer et disponibelt rum.

På 1. salen finder vi villaens 2 pæne værelser i gode størrelser, begge fremstår lyse og rummelige. Ydermere er der på 1. salen nydeligt badeværelse med hvid sanitet og bruseniche. 

I udbygningerne finder vi flere disponible rum som i dag kan fungere som god opbevaringsplads eller andet. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan man vil benytte disse. 

Grunden er primært anlagt med græs og er derfor forholdsvis nem at holde. Ydermere finder vi på grunden en flisebelagt indkørsel samt en "forhave" der er anlagt med granit skærver.

Hvis dette lyder interessant, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så skal vi nok være behjælpelige med en fremvisning.

4Antal rum
1907Byggeår
2Antal toiletter
1079 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.378 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,264 / 4.166 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jørgen Danielsen
home Nykøbing Falster

Ejendomsmægler & valuar, Køberrådgiver

jamd@home.dk

54 84 40 00

54 84 40 00