Blokhusvej 6, 2670 Greve

143 m2 villa

Kontant 10.995.000 kr.

Skøn familievilla med sydvendt have i 1. række til vandet


På en suveræn adresse i 1. række til Køge Bugt kan I nu flytte ind i en skøn villa, der har god plads til hele familien. Der er oplagt muligheder for børne- og voksenafdeling i hver sin ende af huset, og planløsningen fuldendes af den nemme adgang til to forskellige badeværelser.
Huset er præget af en lys og let indretningsstil med et klassisk valg af materialer. Der er gulvvarme overalt. Ejendommen er løbende renoveret. I foråret 2022 blev største del af facaden renset, renoveret og malet med hvid silikat maling.
Der er loft til kip i den nyeste del af huset og store ovenlysvinduer i den afdeling, som giver et fantastisk lysindfald.
Haven vender helt rigtigt for solen. Det betyder, at haven og terrasserne er perfekt orienteret mod syd med masser af sol fra morgenstund til hen på aftenen. Og hvis det ikke er nok, så kan man blot fortsætte gennem haven ned på stranden, hvor der kun er meget begrænset skygge og læ i klitterne.
Der er i alt fire værelser, hvoraf det ene vil være oplagt som kontor eller et stort walk in-closet. Der er to gode (børne)værelser side om side, et bryggers med praktisk udgang til skuret og carporten, et badeværelse i forlængelse af entréen, master bedroom med tilhørende badeværelse og et stort, åbent køkken/alrum i åben forbindelse med stuen.
Det store, familievenlige opholdsrum har et stilrent køkken med hvide, grebsfrie moduler i den ene ende og direkte udgang til den sydvendte terrasse i modsatte ende. Der er brede Dinesen-planker på gulvet, dejlig brændeovn og en fantastisk udsigt over vandet lige meget om du er i køkken, spisestue eller dagligstue. Fra haven er der direkte adgang til den skønne sandstrand, og på terrasserne kan I nyde en storslået udsigt over bugten. Haven ligger godt i læ af træer og nabohusene.
Huset ligger på en hyggelige grusvej, der ender blindt, og da I bor for enden af vejen, er adressen fuldstændig uforstyrret af trafik.
For børnefamilien er det en stor fordel, at Holmeagerskolen venter 900 meter fra hoveddøren, mens Greve Gymnasium ligger 1,5 km væk. Inden for 1 kilometer ligger S-tog , svømmehal og Greve Center. Indenfor 500 meter finder du IRMA, Netto, specialbutikker og restauranter. Beliggenhed er antageligt en af de bedste i Greve. Den fantastiske beliggenhed ved vandet suppleres derfor af et særdeles familievenligt nærmiljø, hvor alle behov kan opfyldes. Bilerne kan parkeres i jeres private carport, og i udhuset er der god plads til værksted eller ekstra opbevaring.
Beliggenheden bliver ganske enkelt ikke bedre.
Alt i alt en flot og særdeles familievenlig strandvilla, hvor både boligen og beliggenheden har åbenlyse fordele.
5Antal rum
2005Ombygget
2Antal toiletter
539 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

10.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.894 kr.

Udbetaling

550.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

62,559 / 50.440 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Mørch
home Greve-Karlslunde

Indehaver, Projektansvarlig & Ejendomsmægler MDE

ramh@home.dk

70 500 100

70 500 100