Sct. Laurentii Vej 92B, tv., 9990 Skagen

67 m2 rækkehus

Kontant 1.695.000 kr.

CHARMERENDE OG NEM LEJLIGHED TÆT PÅ SKAGENS SEVÆRDIGHEDER


God og funktionel indretning, flot stand og fælles gårdhavemiljø

Denne charmerende lille lejlighed er beliggende i hjertet af Skagens midtby og er en ideel mulighed for dem, der ønsker at bo tæt på alt det, som Skagen har at tilbyde. Lejligheden ligger i gåafstand til både lystbådehavnen (400m), stranden ved Damstederne (800m) og de mange spisesteder, butikker og gallerier, som Skagens midtby er kendt for.
Lejligheden er indrettet med omhu og har en hyggelig atmosfære. Den består af fælles entré. Lyst og åbent opholdsrum, der kombinerer stue og køkken, er indrettet med komfortabelt møblement og en fin sammenhæng mellem spiseplads og opholdsstue. I soveværelset er der dobbeltseng og skabe samt udgang til den fælles gårdhave. Badeværelset har en god størrelse og meget funktionelt. Lejligheden fremstår i flot og velholdt stand og lige til at tage i brug.
Lejligheden er perfekt til et par eller den lille familie, der ønsker at nyde Skagens unikke atmosfære og charme. Selvom lejligheden er lille, er den velindrettet, hvilket giver mulighed for at udnytte pladsen optimalt. Der er også fællesfaciliteter til rådighed for beboerne, såsom vaske-/udhus. Lejligheden er en del af en lille ejerforening med i alt kun tre lejligheder.
Skagens midtby er hjertet af den lille kystby der er kendt for sin maleriske skønhed og kunstneriske arv. Med sin karakteristiske arkitektur og charmerende veje og stier er Skagens midtby populær for turister såvel som lokale beboere.
Vesterby er en del af Skagens midtby og er kendt for sine karakteristiske, gule huse, der er prydet med hvide 'blonder'. Disse traditionelle fiskerhuse skaber en malerisk kulisse og tilføjer en særlig charme til området. Vesterby er også kendt for de åbne hede- og klitarealer ved Damstederne og 'Kongevillaen' samt de ligeledes skønne og bløde sandstrande.
2Antal rum
2001Ombygget
275 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.345 kr.

Udbetaling

85.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,879 / 7.803 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666