Elmevej 6, 9982 Ålbæk

104 m2 villa

Kontant 795.000 kr.

MEGET REGULÆR OG VELHOLDT VILLA PÅ STOR GRUND I ÅLBÆK


Rolige omgivelser tæt på by, skole og natur

Dette murstenshus er beliggende i idylliske Ålbæk, tæt på Skagen. Ålbæk er en hyggelig og driftig lille by, der ligger tæt på kysten og er omgivet af smuk natur i form af både strand og skov. Byen er kendt for sin fredelige atmosfære og gode stemning med gode indkøbsmuligheder, spisesteder, ølhus og ikke mindst, den skønneste lystbådehavn.

Huset er opført som klassisk og solidt murstenshus fra 50'erne. Udtrykket og arkitekturen er tidløs og giver derfor gode muligheder for modernisering. Generelt fremstår huset meget velholdt og siden 2000 er huset bl.a. forbedret med følgende; køkken og bad, gulve, vinduer, naturgasfyr, etc. Det er således et meget reelt og godt førstegangs indtryk der møder en.
Huset er i et plan og byder på rummelige opholdsrum samt fine værelser. Stue og køkken ligger i forbindelse, hvilket giver mulighed for det åben køkken-alrum. I stuen er der ligeledes brændeovn samt store vinduespartier der giver masser af lys. Endvidere fire gode værelser, det ene som gennemgangsværelse/kontor samt badeværelse med lyse klinker og bruseniche. Bryggerset kombinere indgang og bryggers ligesom der også herfra findes et lille viktualie-/teknikrum. 
Stor grund
Huset er placeret på en stor grund, der giver masser af plads til udendørs aktiviteter og uforstyrrede opholdsarealer. Her er rig mulighed for yderligere haveanlæg, terrasser, tilbygning eller anneks, alt efter ønsker og behov. I dag findes der flisebelagte terrasse med overdækket areal samt gode udhuse. Ligeledes flisebelagt indkørsel med cykel- og brændeskur.
Samlet set er dette et rigtigt godt hus i Ålbæk og et ideelt valg, hvis man søger et hjem med muligheder på en stor grund.
5Antal rum
1957Byggeår
1181 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.279 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,664 / 3.680 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Lykke Nielsen
home Skagen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler

kanel@home.dk

98442666

98442666