Tryvej 123, 9750 Østervrå

111 m2 villa

Kontant 475.000 kr.

Nydelig og velholdt villa til flot pris med 3 værelser


Stor grund - omgivet af skønne grønne omgivelser

Drømmer I om frisk luft og grønne arealer omkring jer samt god afstand til naboer? Så er her en oplagt mulighed, der er værd at se nærmere på. Try ligger blot 5 km fra Østervrå, hvor der er både daginstitutioner, skole, indkøb, svømmehal og et godt lokalt sammenhold.

Velkommen til Tryvej 123, hvor I får en yderst nydelig og velholdt muret villa i røde sten og hvide plastvinduer, der harmonerer flot med de hvide tagrender og udhæng.

Villaen er løbende moderniseret og står i indflytningsklar stand. De to flotte trapper ved både fordør og bagdør repræsenterer boligen og dens stand rigtig godt. Man kommer ind i fint køkken med lyse låger og mørkegrå bordplade der matcher godt til gulvet. Funktionelt køkken med  en væg med højskabe udover skabe og skuffer i forbindelse med køkkenbordet samt god plads til spisebord. Klassisk aflang stue, der er nem at indrette med både afdeling til spisestue og opholdsstue. Et skønt lyst rum, som kan rumme hele familien. 

Badeværelset har samme lyse klinker som de øvrige rum i boligen og rummet har en god størrelse med langt skabsarrangement og indbygget vask samt bruseniche og toilet.

Første salen byder velkommen via flot robust trætrappe og en lys repos med god lofthøjde samt vindue der sikre et dejligt lys. På denne sal er der hele tre gode værelser, som alle har en rigtig fin størrelse og medfølgende garderobeskabe.

I forlængelse af boligen er der vaskehus med unikt epoxygulv og rig mulighed for tørre- og vaskefaciliteter. Der er garage med rummeligt værksted, udhus og fyrrum. 

Hyggelig gårdhave med mange solrige timer fra tidligt forår til sent efterår. Der er rig mulighed for at parkere ved boligen på flisebelagt indkørsel og areal med smågrus.

Ejendommen er beliggende i landlige omgivelser og med blot en nabo på den ene side af huset, er der rig mulighed for ro, privatliv og udsigt ud over de skønne grønne marker. Endvidere rummer ejendommen en dejlig stor grund fordelt på to matrikler, hvorfor der er mulighed for at have pladskrævende hobbyer og friluftaktiviteter på egen grund.
4Antal rum
1927Byggeår
1465 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

475.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

937 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

2,833 / 2.234 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922