Æblevangen 2, Præstbro, 9330 Dronninglund

191 m2 villa

Kontant 545.000 kr.

Prisvenlig og mulighedsrig villa med stort boligareal


Dejlig lukket have på stille villavej

Søger I en prisvenlig og mulighedsrig villa på stille og rolig placering i Præstbro?

Villaen har et boligareal på 191 og vil derfor være oplagt til en stor familie. Afstanden til nærmeste skole - Friskole og dagligvarebutik i Agersted er på kun 5 km med bus direkte.

Man bydes velkommen i entré med godt lysindfald, da der vinduespartier på begge sider af døren. Herefter træder i ind i fordelingsgang til huset, hvor der er rummelig garderobeindsats med plads til opbevaring, overtøj og fortøj. Der er desuden gæstetoilet med blå klinker overfor entréen.

Boligen har en større vinkelstue, der er nem og indrettet med afdeling til både langbord til hele familien og sofahyggehjørne. Fra stuen er der udgang til stor terrasse, der er delvist overdækket og sydvendt og derfor indbyder til mange timers solrige timer. Terrassen er skærmet med hegn der giver både privatlig og læ.

Huset har et køkken, der står i overvejende original stand, men med helt nyt linoleumsgulv. Køkkenet har masser af arbejdsplads samtidig med, at der er plads til en lille spisekrog. I forlængelse af køkkenet er der anvendeligt bryggers med plads til vaskefaciliteter, skabe til opbevaring og bordplads med vask.

Fordelingsgangen åbner op for en værelsesafdeling med tre værelser, hvoraf det ene soveværelse har flere garderobeskabe og makeupbord med spejl i midten, herudover er der to værelser, der er oplagte til børneværelser.

Fra køkkenet og stuen er der er der adgang til kontor i rigtig fin størrelse og herefter kommer I ind i et stort disponibelt rum, der tidligere har været anvendt til butikslokale. Dette rum har mange muligheder f.eks. træningsrum, hobbyrum, kontor eller evt. ombygges til værelser.

Vinkelhuset er placeret på midten af grunden og der er rig mulighed for at lave flere hyggelig udendørskroge til afslapning, leg og aktiviteter. 

Mange m2 til prisen!

6Antal rum
1973Byggeår
2Antal toiletter
783 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

545.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.140 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,223 / 2.542 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922