Skovstien 3, Lyngså, 9300 Sæby

59 m2 fritidshus

Kontant 750.000 kr.

Fritidshus på skøn stor naturgrund


Indretning i ren sommerhusstil

På Skovstien 3 i Lyngså, er dette fritidshus placeret på en stor skøn naturgrund, hvor følelsen af egen skov og et fristed, er det første indtryk man får. Fra Skovstien drejer man ind af en lille grøn skovvej, hvor vejen fører op til huset gennem træerne. 

Boligen rummer 59m2, og byder velkommen med et overdækket indgangsparti. Du træder her ind i et køkken, alrum og opholdsstue. Køkkenet er af ældre dato og indrettet i oprindelig sommerhusstil. Der er indrettet spiseplads ved siden af køkkenet og i midten af opholdsrummet spreder Morsø brændeovnen hyggelig stemning rundt i huset. Desuden rummer huset en fordelingsgang til tre værelser og badeværelse.

Der er et værelse, der er indrettet med dobbeltseng, et værelse med køjeseng og et værelse med en enkeltseng. Alle værelserne har mulighed for opbevaring. Herudover et mindre badeværelse med toilet, vask og mulighed for bad under bruser, der er placeret på væggen ved vasken.

Fra stuen er der udgang til en hyggelig terrasse med delvis overdækning. På terrassen er der mulighed for at sidde og slappe af i solen fra flere sider af huset, hvorfor solen kan nydes fra morgen til aften.

Huset har i 2000 fået nyt tag og i 2012 er vinduerne blevet skiftet. Der er kommet ny varmvandsbeholder i 2020. 

Denne attraktive grund, rummer uendeligt mange muligheder, og søger I et fristed, hvor det er naturen, nærværet og de mange muligheder udenfor, der prioriteres, er dette et oplagt valg. Søger I et fritidshus, hvor I gerne vil sætte Jeres eget præg på indretningen og indhold af bolig mm., så giver denne bolig jer en oplagt mulighed herfor, samtidig med, at I får en grundstørrelse, der giver fornemmelsen af egen skov.

Med blot 800m til populær og børnevenlig badestrand i Kattegat, er der på kort tid mulighed for at være ved vandet. Området har gode stisystemer og der er kun 4 km til dagligvarebutik i Voerså.

Kort fortalt, får I her en unik grund med bolig, der rummer uendelige muligheder.

4Antal rum
1972Byggeår
5000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

799 kr.

Udbetaling

40.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,515 / 3.547 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922