Nordre Strandvej 20, 9300 Sæby

39 m2 fritidshus

Kontant 495.000 kr.

Kom med et bud


Sommerhus på lejet grund

Velkommen til Sæby Nordstrand en attraktiv placering med havudsigt fra grunden og blot 200m til den dejlige sandstrand ved Kattegat. Placeringen er helt i top her på Nordre Strandvej 20, der er 1 km til det aktivitetsrige Sæby centrum.

Velplaceret hus, der er trukket helt tilbage på den lejede grund, således at solen følger huset rundt fra morgen til aften, hvor der på alle sider af huset er indrettet terrasser - også med delvis overdækning.

Der bydes velkommen i et rigtig klassisk og hyggeligt sommerhus, hvor der er fokus på nærvær, hygge og ferie i meget afslappende rammer. Gennem den overdækket terrasse bydes der velkommen i stue, og køkkenalrum. Et mindre køkken med lyse låger i træ, der er indrettet med de mest nødvendige faciliteter og på begge sider af køkkenet er der værelser. I forlængelse af køkkenet er spisebordet velplaceret, så det er nemt at dække bordet. Stuen er velindrettet med en rummelig hjørnesofa, så der er masser af plads til afslapning på en af de køligere dage.

Husets to værelser rummer tre sengepladser - det ene værelse har en rigtig god størrelse og plads til dobbeltsengen. I det andet værelse er der en enkeltseng. På dage hvor der mangler sengepladser, så er udhuset indrettet med to enkeltsenge - der er nem afgang hertil, da det ligger ved siden af huset og terrassen fører direkte dertil (dette er dog ikke godkendt til beboelse). Sluttelig er der i huset et toilet med håndvask i miljø med underskabe, men når badeturen er vel endt, er der også rig mulighed for at få et bad i udebruseren, der har en central placering mellem huset og udhuset.

Omkring huset er der en dejlig træterrasse med delvis læhegn og overdækning - dette giver mange gode udetimer fra morgen til aften. Den gode placering på grunden giver også rig mulighed for at børn og voksne kan være aktive med leg i haven.

Central placering med blot en 1 km til både Nellemanns have, Sæbygård Skov, haven og centrum - en ideel placering med gåafstand til skøn natur, et hyggeligt havnemiljø og et bycentrum, der er rigt på oplevelser, indkøb og shopping.

Et hus der skal ses og opleves.
3Antal rum
1999Ombygget

Økonomi

Kontantpris

495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.313 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,038 / 2.385 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922