Nordre Strandvej 16, 9300 Sæby

74 m2 fritidshus

Kontant 895.000 kr.

Nydeligt fritidshus på Sæby Nordstrand med 200m til strand


Attraktiv placering, kort gåafstand til Sæby Centrum

Velkommen til Sæby Nordstrand - et populært sommerhusområde i Sæby centrum, er dette hyggelige fritidshus placeret på en lille stikvej, på lejet grund. Huset er velplaceret på grunden, hvor hele haven er sydvendt og I får alle de solrige timer med. Fra den skønne have og terrasse er der den skønneste udsigt til det blå Kattegat. 

Huset fremstår i klassisk sommerhusstil, opført i træ der er malet lyst med hvide vinduer og rødt tag. Der bydes velkommen i rummelig entré, som deler huset i dets to afdelinger. Den primære afdeling har et hyggeligt opholdsrum der rummer køkken, alrum og stue. Et dejligt lyst rum med skønt lydindfald fra det store vindue mod syd. Velindrettet køkken med lyse låger og lys bordplade, som ligger i forlængelse af den hyggelige stue og spiseplads. Opholdsrummet varmes op via en brændeovn og varmepumpe, der er centralt placeret. 

Fra opholdsrummet er der adgang til et rummeligt værelse, der er indrettet med to enkeltsenge. Endvidere er der et lyst badeværelse med vask i integreret skabsarrangement, bruseniche, toilet og lyse klinker.

Tilbage i den rummelige entré, er der to dejlige værelser, hvor det ene har køjeseng og det andet er med dobbeltseng. I forbindelse med entreen er der indrettet et lille bryggers med vaskesøjle og opbevaringsplads - et uundværligt areal. Slutteligt er der et udhus til opbevaring af cykler, haveredskaber o.lign.

Et af de bedste steder - er den store skønne træterrasse med gode lærige pladser. Samtidig kan I side og nyde udsigten til Kattegat eller se børnene lege på det fine græsareal, der er foran huset. Grunden er omkranset af hæk og hegn, hvorfor børnene kan løbe frit rundt.

Der er få hundrede meter til den fine børnevenlige strand og Strandpromenaden, som fører ind til Sæby Havn og byens centrum. På havnen er der god atmosfære og masser af liv om sommeren. De gamle hyggelige gader snor sig langs åen op til byens gågade, hvor man finder et godt udvalg af butikker og spisesteder.

Et fantastisk ferie- og fristed til de dejlige somre i Sæby.
4Antal rum
1990Ombygget

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.724 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,392 / 4.236 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922