Peder Munks Vej 70, 9300 Sæby

146 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Vedligeholdelsesfri villa med dejlig lukket have, velplaceret for enden af blind vej


Skoven i baghaven samt skole og indkøb i gåafstand

Velkommen til det populære villakvarter i Vestbyen - Beliggenheden på denne villa er helt i top, da den er placeret for enden af blind vej og med Sæbygård Skov i baghaven samt gåafstand til golfbanen, skolen og indkøb.

Villaen er delvist moderniseret og har i 2019 fået lavet udvendige tagrender og hardyplanker på gavle og udhæng. Dette gør, at villaen med de hvide plast vinduer er stort set uden vedligehold på de udvendige facader.

Tilhørende villaen er der flere hyggelige terrasseområder, som både er overdækket og med pergola samt er placeret, så sol kan nydes fra tidlig morgen til sen aften. Villaen er perfekt placeret på grunden og omkranset af beplantning og hegn. Der er desuden brændeskure langs hegnet mod Sæbygårdvej, som har en fantastisk lydisolerende effekt. Haven er nem at vedligeholde og helt lukket - her er rig mulighed for at indrette den med legefaciliteter. Der er heller ingen vedligehold i forhaven, men her er til gengæld rig mulighed for at parkere bilerne på det flisebelagte areal.

Villaen byder velkommen i entré med plads til vaskefaciliteter og garderobe. Herefter kommer I ind i et rummeligt køkken med god skabsplads og dejlig spiseplads ved udgang til den hyggelige gårdhave.

Fra køkkenet er der åbning til fin stor stue, som er indrettet med en centralt placeret brændeovn, der er roterbar. Brændeovnen er yderst anvendelig og giver en god varme i huset. Nuværende ejere bruger brændeovnen som primær varmekilde. Stuen kan indrettes med både et hyggeligt område til spisebordet samt et tv-sofa hygge hjørne. Endvidere er der fra stuen udgang til en skøn sydvendt terrasse.

Boligen har i alt tre store værelser, hvor af det ene værelse har en yderst funktionel hems og godkendt med fuld loftshøjde og tagvindue. De to øvrige værelser er placeret sammen med badeværelset og denne afdeling vil være oplagt at anvende til børneafdeling. Badeværelset er lyst og velindrettet med bruseniche, toilet og vask i integreret bordplade med underskabe.

Slutteligt er der et fint udhus samt en lukket garage og begge dele anvendes til opbevaring.
Alt i alt får I her en flot bolig i et attraktivt område.
4Antal rum
1987Ombygget
898 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.407 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,118 / 6.411 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922