Østeralle 36, 9300 Sæby

134 m2 villa

Kontant 1.145.000 kr.

Villa med 4 værelser og fin planløsning


Placeret højt på grunden og med attraktiv beliggenhed  i Sæby centrum

Søger I en veludnyttet og prisvenlig villa med 4 værelser og yderst central beliggenhed i Sæby midtby, så er denne villa et oplagt valg.

I den sydlige ende af Østeralle er denne fine villa velplaceret på grunden, da den ligger højt og tilbagetrukket fra vejen. Der er længere flisebelagt indkørsel med plads til flere køretøjer og mulighed for parkering i carport med tre lukkede sider og integreret udhus til cykler og haveredskaber.

Boligareal på 136m2, der er veludnyttet og som byder velkommen i flot bryggers. Bryggers er indrettet med god plads til vaskefaciliteter og garderobe. Et trin op til pænt aflangt køkkenalrum med lyse køkkenelementer og granitbordplade i lyse farver. Der er plads til spisebordet, som kan placeres i den ene ind mod stuen, hvor der er bred åbning.

Stuen har lyst gulv og skønt lysindfald fra vinduerne og havedør til terrassen. Stuen har god størrelse og rig mulighed for at indrette et hyggeligt rum, der indbyder til afslapning. Fra stuen er der adgang til et fint badeværelse, hvor de lyse klinker matcher klinkerne i køkken og bryggers. Badeværelset har en bred bruseniche, toilet og vask i integreret bordplads og skabsmiljø i lyse elementer. 

I den anden ende af stuen er der fordelingsgang til husets fire værelser. Alle værelserne har en fornuftigt størrelse og en kvadratisk form. Der er god sammenhæng i denne afdeling, da der er ens trægulve i gang og værelser. I hele boligen er der hvide døre, vægge og karme samt lyse trælofter.

På enden af huset er der lille overdækket terrasse, hvor morgensolen kan nydes. På den sydlige del af huset er der flisebelagt terrasse, med rig mulighed for at hygge og grille med hele familien. Haven er desuden indrammet af hegn eller beplantning og er nem at holde, da den primært er anlagt med græs. 

Kort fortalt en flot og prisvenlig villa med fire gode værelser, der ligger yderst central i Sæby midtby med kort afstand til skole, stadion, indkøb mm. 

En særdeles attraktiv bolig, der skal ses.

Sælger kan have interesse i, at bytte til en landejendom. 
5Antal rum
1962Byggeår
685 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.145.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.099 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,635 / 5.239 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922