Nørregade 4, Hørby, 9300 Sæby

124 m2 villa

Kontant 295.000 kr.

Prisvenlig villa med mange muligheder


Beliggende med kort afstand til skole, bus og indkøb

I Hørby på Nørregade 4, er denne prisvenlige villa placeret. Villaen er placeret centralt og alligevel med fornuftig afstand til hovegaden og trafikken.

Villaen er muret i røde sten og har indhegnet rummelig have, hvor der er gode mulighed for at lege, slappe af og hygge sig i ugenerede rammer.

Der var oprindeligt to indgangen, en på begge sider af huset, men aktuelt er døren ud mod hovedgaden lukket af. Ved den ene side af huset, er det muligt at parkere bilen og gå ind ad døren, der er på bagsiden af huset.

Boligen har et køkkenalrum i en fin størrelse, og hvor der er afhøvlede trægulve og god plads til madlavning og spisebordet. Fra alrummet er det muligt at tilgå 1. salen og det ene værelse, samtidig med, man kan fortsætte ind i stuen. En hyggelig lille stue, hvor der er plads til sofaen og tv-hygge. I forlængelse af stuen er der foldedør, som åbner op til rummeligt soveværelse. Herefter kommer man ind i den resterende del af boligen, som er fordelingsgang og et åbent kontor/hobbyrum, hvor der er bordarrangement med vask. Der er endnu et værelse, som også har en fin størrelse og et badeværelse af ældre dato med toilet, bruser og vask. Slutteligt er der i entréen/baggangen to små rum, som bliver brugt til depot og vaskefaciliteter. Vandvarmeren er udskiftet i 2020.

Boligen er opført i 2 plan, men det er primært grundplan, der er indrettet til beboelse. På første sal er der ud over et værelse også et uudnyttet loftsrum. Der vil være mulighed for at sætte dette i stand og udvide boligarealet betydeligt. Boligen har tidligere været opdelt til to lejemål, og det bærer indretningen præg af, men rummene i boligen har en fin størrelse og er derfor anvendelige.

Hørby er en mindre by udenfor Sæby med egen skole, efterskole, bager og købmand. Der er 5 km til motorvejen, som fører direkte til Frederikshavn på 15 min og Aalborg på 30. min.

Kort fortalt, en yderst prisvenlig bolig med et fornuftigt boligareal.
4Antal rum
1910Byggeår
597 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

845 kr.

Udbetaling

25.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

1,740 / 1.373 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kenneth Johansen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler

kejo@home.dk

98462922

98462922