Gyvelvej 6, Hørby, 9300 Sæby

135 m2 villa

Kontant 695.000 kr.

Solid og velindrettet villa med flot badeværelse fra 2014


På rolig og hyggelig villavej i Hørby

På Gyvelvej i Hørby - en stille sidevej i et godt kvarter ligger denne solide gulstens villa godt placeret. Villaen er løbende renoveret og fremstår lys og rummelig. 

Flisebelagt indkørsel fører ind i hyggelig afskærmet gårdhave og til integreret garage med elport. I forbindelse med garagen er der indgang til husets store bryggers. Dette rum fremstår meget oprindeligt med terrazzogulv samt højskabe og underskabe fra da huset blev opført. Det er et meget stort rum og det fungerer godt med vaskefaciliteter, opbevaring og garderobe. Der er ligeledes trappe til den lille opbevarings- og teknikkælder fra dette rum og samtidig er der terrassedør til en dejlig morgenterrasse på husets østlige side. 

Fra bryggerset er der adgang til husets køkken, som er et pænt vinkelkøkken fra 2001 med god spiseplads og herfra kommer man videre til en dejlig rummelig fordelingsgang midt i huset. Der fordeles til stor vinkelstue med lyst askelaminatgulv, som er lagt på i 2020. Stuen har stort vinduesparti mod syd og rummer plads til stort spisebord og sofaområde. Desuden er husets varmeinstallation placeret her - en nyere pilleovn, som er koblet til de vandbårne radiatorer og samtidig giver hygge tril stuen.

Fra fordelingsgangen er der også adgang til forgang med garderobeplads, lille depotrum, to gode værelser, et lækkert badeværelse med væghængt toilet, bruseniche i hjørnet, Svane skuffeskab og flot terrazzo bordplade med formstøbt vask samt et soveværelse med skabsvæg fra Svane og terrassedør til haven. I gang og værelser er der lagt det samme lyse askelaminatgulv som i stuen. 

Huset fremstår generelt lyst og venligt og er omkranset af stor græsplæne med enkelte frugttræer og gode hyggekroge. I gården er der markise, så man kan komme i skygge på de varme dage. Vinduerne i huset er skiftet i 2001 til vedligeholdelsesfri plast med lavenergiruder. 

Denne prisvenlige villa på en fantastisk plet i Hørby SKAL ses, kontakt home for en fremvisning!
       
4Antal rum
1960Byggeår
1014 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

811 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,097 / 3.232 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922