Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 30. marts

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 30. marts kl. 10.00-14.00

Ådalvej 23, Hørby, 9300 Sæby

142 m2 villa

Kontant 1.195.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 30. marts

kl. 10.00-14.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 30. marts kl. 10.00-14.00

Landlig idyl, natur, ro, vildt dyreliv og god plads til hobby og værksted


Ejendommen ligger med udsigt over den skønne Ådal udenfor Hørby

Velkommen til det landlige paradis, hvor hver dag føles som en oase af fred og ro, og hvor naturens skønhed smyger sig omkring dig som et varmt tæppe. Denne charmerende ejendom ligger på Ådalvej, uden for den hyggelige landsby Hørby, og stedet byder på alt, hvad hjertet begærer af landlig idyl og plads til udfoldelse.
Når du træder indenfor, mødes du af en atmosfære af varme og velvære. En flot entré, som også tjener som praktisk bryggers, byder dig velkommen. Her er der rigelig plads til at tage imod gæster og samtidig holde styr på hverdagens små gøremål. Det smukt renoverede køkken frister med sine hvide låger og grå bordplader, og åbner op til en rummelig stue, hvor lange middage og hyggelige stunder med familie og venner kan nydes i fulde drag. For enden af stuen lokker en indbydende udestue, hvor du kan lade tankerne flyve frit og fordybe dig i den betagende natur, der omgiver ejendommen.
Ejendommen rummer også et værelse i en behagelig størrelse samt et moderne badeværelse, hvor gulvvarme og fine detaljer inviterer til ren afslapning og forkælelse. En robust trappe fører dig op til første sal, hvor mulighederne er uendelige. Her finder du flere velindrettede værelser og en et charmerende og hyggeligt opholdsrum som kan indrettes efter dine ønsker og behov.
Udendørs venter en verden af muligheder. En flisebelagt terrasse langs husets side inviterer til lange sommeraftener og afslappede stunder i solen. Og med flere hyggelige solkroge spredt rundt omkring på grunden, er der altid et sted at finde ro og fordybelse i naturens skønhed.
For de håndværksinteresserede er der gode nyheder: Ejendommen byder også på flere udhuse, herunder en garage, et værksted og en tidligere lade, der kan omdannes til et hjem for mindre dyrehold eller et kreativt fristed for hobbyprojekter.
Velkommen til din drømmebolig, hvor livet i harmoni med naturen venter på dig. Kom og oplev den fortryllende atmosfære og alle de muligheder, denne skønne landejendom har at byde på. Et besøg er et must for enhver, der søger efter det perfekte hjem i smukke landlige omgivelser.
5Antal rum
1985Ombygget
12000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.181 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,938 / 5.477 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922